Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'daki çifte infazda ayrıntılar belli olmaya başladı

        Neşet KARADAĞ /AHT

        Adana'daki doktor ve 3 çocuk annesinin öldürülmesiyle ilgili şok detay ortaya çıktı.

        Semra O.'nun eşinin Dr. Ünal ile ilişkisini öğrenmesinin ardından Dr. Ünal'a çektiği mesajda, "Kocam durumu çaktı, haberin olsun. Dikkatli ol" diyerek tedbirli olmasını istediği iddia edildi.

        Adana'da 15 dakika arayla kafalarına sıkılan kurşunlarla öldürülen aile hekimi Cengiz Ünal (43) ile 3 çocuk annesi 34 yaşındaki Semra O.'yu, yasak aşk yaşadıkları iddiasıyla öldürdüğü öne sürülen kadının kocası M.N.O. (42) aranırken, çifte infazla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Genç kadının kullandığı simkart doktora ait çıkarken, Semra O.'nun, Dr. Ünal'a çektiği son mesajda, eşinin ilişkilerini öğrendiğini belirtip, "Kocam durumu çaktı, haberin olsun. Dikkatli ol" diyerek tedbirli olmasını istediği belirlendi.

        Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Ünal, 27 Kasım günü otomobilini almak için oto yıkamacıya doğru yürürken kafasına sıkılan 3 kurşunla öldürüldü. Dr. Ünal'ın öldürülmesinden 15 dakika sonra ise aynı mahallede oturan 3 çocuk annesi Semra O. kafasına sıkılan 5 kurşunla öldürülmüş halde bulundu. Cinayet Bürosu'nun yaptığı araştırmalar sonunda, Dr. Ünal ve Semra O.'nun yasak aşk sonucu kadının inşaat işçisi eşi M.N.O. tarafından öldürüldüğü belirtilirken, çifte infazla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

        SİMKARTINI DOKTOR HEDİYE ETMİŞ

        Doktorun öldürülmesinde kullanılan motosiklet kadının evinin yakınında bulunurken, aynı tabancayla öldürüldükleri de tahmin edilen ikilinin son 10 gün içinde birbirleriyle 52 kez görüşme yaptıkları ve 67 kez de mesajlaştıkları ortaya çıktı. Öldürülen Semra O.'nun kullandığı telefondaki simkartın Dr. Ünal'a ait olduğu belirlendi. Dr. Ünal'ın aldığı simkartı görüşme yapmak için Semra O.'ya hediye ettiği iddia edildi. Ayrıca, mesajlar da tek tek tutanaklara geçilmeye başlandı.

        "KOCAM DURUMU ÇAKTI"

        Semra O.'nun eşinin Dr. Ünal ile ilişkisini öğrenmesinin ardından Dr. Ünal'a çektiği mesajda, "Kocam durumu çaktı, haberin olsun. Dikkatli ol" diyerek tedbirli olmasını istediği iddia edildi. Bu mesajın ardından Semra O.'nun inşaat işçisi eşi M.N.O.'nun her ikisini de art arda öldürdükten sonra kaçtığı öne sürüldü.

        CİNAYETTEN 4 GÜN ÖNCE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

        Ayrıca, polisin yaptığı araştırmada, Semra O.'nun telefonla Dr. Ünal ile ‘Aşkım, canım' diyerek konuşmasını eşi M.N.O.'nun duyduğu ve eşine "Kiminle görüşüyorsun?" diye sorması üzerine kadının telefonu kapatıp, "Doktorun kızı nişanlanıyormuş, ona söylüyordum" diyerek konuyu kapatmaya çalıştığı da iddia edildi. Eşinin kendisinden şüphelenmesi ve takip etmesi üzerine Semra O.'nun 23 Kasım'da ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu da belirlendi.

        YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

        Çifte cinayetle ilgili soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, şu anda tek şüpheli olarak görülen M.N.O.'nun yakalanması için yakalama kararı çıkarttırdı. Cinayet Bürosu da, M.N.O.'nun fotoğraflarını tüm emniyet birimlerine gönderdi. Sınır kapılarına, havalimanı ve otogarlar ile tren garlarına bilgi verildiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ