Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten 3 ismin transferine onay! (Beşiktaş transfer haberleri) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Son 12 sezonun en kötü ilk yarı performansını sergileyen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'le şimdilik yola devam kararı alınırken devre arası yapılması planlanan hamleler de ortaya çıkmaya başladı.

        2

        Siyah-Beyazlı kulübün asbaşkanı Ahmet Kavalcı'nın Güneş'le devam edeceklerini açıklamasının ardından gözler transfer dönemine çevrildi.

        3

        Takımdaki düşüş sonrası radikal önlemler almayı düşünen Siyah-Beyazlı kurmaylar, yapılacak takviyelerle teknik direktör Şenol Güneş'in bu olumsuz tabloyu düzelteceğine inanıyor.

        4

        Kartal'a gündemin ilk sırasında forvet transferi var. Demba Ba, Mario Gomez, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un ardından hücum hattında aradığını bulamayan Beşiktaş, bu sorunu kesin bir çözüme kavuşturmak istiyor.

        5

        Transfer döneminin başlamasının ardından forvet için ilk aday Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Burak Yılmaz.

        6

        Geçtiğimiz günlerde golcü oyuncuyla transfer görüşmesi yapıldığı şeklindeki haberler kulüp tarafından yalanlansa da "Ara transfer dönemi henüz başlamamakla birlikte; geçtiğimiz transfer sezonundan bu yana Burak Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda kendisiyle herhangi bir görüşme yapılmamıştır" ifadesi dikkat çekmişti.

        7

        Yıldız oyuncuyla sezon başında da görüşse de anlaşma sağlayamayan Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında bu transferi bitirmek istediği öğrenildi. Alvaro Negredo ve Vagner Love transferlerinden beklediği verimi alamayan başkan Orman ve yöneticilerin, Şenol Güneş'in de uzun süredir istediği Burak'ı alarak gol sorununu kesin olarak çözmek istedikleri kaydedildi.

        8

        Beşiktaş'ta bir diğer gündem maddesi de Tolgay Arslan'ın durumu...

        9

        Süresiz kadro dışı bırakılan yetenekli orta sahaya Fenerbahçe başta olmak üzere pek çok kulüp talip.

        10

        Bu konuda görüşü alınan teknik direktör Şenol Güneş'in Tolgay'ın gitmesi halinde yerine mutlaka takviye yapılmasını istediği öğrenildi.

        11

        Fenerbahçe ile yapılan ilk temaslarda masaya konulan Tolgay'a karşılık Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan teklifine tecrübeli hocanın da sıcak baktığı belirtildi.

        12

        Güneş, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle sağ bekte sık sık aksayan Gökhan Gönül'ün yerine Şener'in iyi bir alternatif olacağını düşünürken, Ozan Tufan'ın da tekrar form tutması halinde orta sahada eski günlerine geri döneceğini düşünüyor.