Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (17 Temmuz 2019 Çarşamba)
        1

        Dolunay Oğlak’ta. Muhtemelen öfkeli hissediyorsunuz. Aile tartışmaları gündeme gelebilir. Yengeç’teki Venüs Oğlak’taki Satürn ile açıda. Bu evlilik ve aşk ilişkisi ile ilgili hoş olmayan bir gelişme göstermektedir. Sevgi ile ilgili olarak bireycilik ve dağınıklık, trajik ve dramatik gelişime yol açabilecek saf duygusallık veya kısıtlama duygusunu ortaya çıkarır. İtiraz edilen yüzleşme, aile bireylerinden yabancılaşma veya ayrılma meydana gelebilir. Ay Kova’ya giriyor. Kova burcunda doğanlar, neşe ve dinlence aktivitelerine açıktır. Sosyal yönler günümüzün konusudur. Şimdi başarılı bir girişime başlama zamanı geldi.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle uzun süredir gündeminizde olan bir konuda konuşacaksınız. Bu konuşma gerginliklere yol açabilir. Tartışmaların alevlenmesini istemiyorsanız, sakin kalmaya çalışın.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eşiniz ya da sevgilinizle ilişkinizde gerginlikler ortaya çıkabilir. İşyerinizde sakin kalırsanız ve hesaplanan hamleler yaparsanız, tüm hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sizin için iyi bir gün, her şeyin derinine dalabileceğiniz bir gün. Başkalarının sevgiliniz hakkında yapabileceği herhangi bir yorumda satırlar arasını okumaya çalışın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünü pozitiflik ve iyimserlikle karşılamaya çalışın. Bu, her zaman iyi bir şeydir ve bugün olduğu gibi bir zorlukların günü geldiğinde önemini anlarsınız. Sorumluluklarınız için zaman ayırmaya çalışın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gününüzü iyi planlamalısınız, çünkü önünüzde kalabalık bir gününüz var gibi görünüyor. Kişiler ve ilişkiler çok zaman alacak, çünkü sizden istenen çok şey olacak ve ilişkileriniz hedeflerinize ulaşmak için size yardımcı olacak.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Detaylara dikkat edin, çünkü bu başarınızın anahtarı olacaktır. Dinamizminiz ve becerinizle, aklınızdaki boşlukları birleştirebilecek ve bir süredir sürmekte olan sorunları çözebileceksiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kafanızdaki sisin çözüldüğü gün olacak. Nerede durduğunuzu biliyorsunuz ve bu nedenle eski borçlarınızı tahsil edebiliyor ve tüm işlerinizi düzene sokabiliyorsunuz.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aklınızdaki birçok konu, nihayet açıklığa kavuşuyor ve çevrelerindeki sorunlar ortadan kalkıyor. Bu, yeni bir başlangıç yapmak için enerjinizi serbest bırakır ve sonunda planlarınızı harekete geçirir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sinirinizi tutmanız ve başkalarına nefes almak için yer vermeniz gerekiyor! Sizin görevleriniz ve sorumluluklarınız ortadan kalktı. Kendinizi bunalmış ve oldukça stresli hissediyorsunuz. Rahatlayın; bu önceliğiniz olmalı.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinize karşı çok katı olmayın. Olumsuz düşünmekten kaçının ve sadece sorunlarınıza veya hatalarınıza odaklanmayın. Önemli olan aldığınız tüm iyi kararlar için kendinizi övmek.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ortaya çıkan her şeyi sakince halletmeniz önemlidir, özellikle de gerçekte neler olup bittiğini anlama ihtimaliniz olmadığından. Bir şeyleri düşünmek ve sakin kalmak için zaman ayırırsanız, doğru sonuçlara varacağınızdan emin olabilirsiniz.