Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (18 Haziran 2019 Salı)
        1

        Bugün iki kritik durum var: Satürn ve Neptün’ün açısı ve Mars'la Merkür birleşimi. Sabah, Ay ve Uranüs arasındaki açı, yüksek farkındalık, ikna gücü, akılda ve gerçeklikte iddialı durumlar sunacak. Yeni yollar keşfedeceğiz; yeni yöntemler test edeceğiz. Kariyerde olumlu gelişmeler sunabilir.

        Akşam, Yengeç’teki Merkür ve Mars bize sürprizler hazırlayacak. Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Çeşitli konular hakkında konuşmayı seviyorsunuz ama dinlemeyi ihmal edip bir konudan diğerine aşırı derecede acele atlıyorsunuz. İki kez düşünün, bir kez hareket edin. Çok çabuk öfkelenebileceğiniz, engellenmiş hissedeceğiniz, fazla duyarlı olacağınız anlar olabilir. Bu nedenle yanılmış olabileceğinizi hesaba kadar sakin davranmaya çalışın.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu andan itibaren yaşamınızda bir değişimin tadını çıkarmanız olası. Arkadaşlıklarından bazıları çok yüzeysel geliyor olabilir. Belki de bazı eski arkadaşlarla tekrar iletişim kurmalısınız. Duygusal yaşamınızda bir temizliğe ve elemeye gideceğiniz bir dönem olabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün insan ilişkilerinde daha girişimci olacaksınız. Yeni arkadaşlar bulabilir veya eski arkadaşlarla kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatının yoğunlaşması muhtemel. Önümüzdeki birkaç hafta duygusal sağlığınızı iyileştirmek için mükemmel kaynaklar sunar. Bundan yararlanın.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçen ay kişiliğinizin bazı yönlerini güçlendirdiniz. Şimdi bir üretim dönemine giriyorsunuz. Sanki bir ürün tasarladınız, yarattınız ve şimdi piyasaya sürmeye hazırsınız. Mevcut dönem, çalışkanlığınız sayesinde tüm ödülleri alacağınızı gösteriyor.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün çok mutlu ve keyifli bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Nereye giderseniz gidin güven, netlik ve karizmayı yansıtacaksınız. Son birkaç ay boyunca çok fazla yedek bataryalarınızdan kullandınız. Tam zamanında bu aşamaya geldiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Siz ve hedeflerinize ulaşmanızda aranızda engel olan herşeyden kurtulmanız için çok güzel bir döneme giriyorsunuz. Bireysel davranıp sınırlarınızı çizmenizde hiçbir sorun yok. Hatta bunu başarabildiğiniz için kendinizi kutlamalısınız.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşaretler, önümüzdeki birkaç hafta içinde çok karlı olabileceğinizi söylüyor, Başak. Son zamanlarda çok çalıştınız ve bu aşamaya gelmeniz çok doğal. Geldiğiniz mesafeyi ölçebilecek ve gücünüzü değerlendirebileceksiniz. Ne yaparsanız yapın, küçük düşünmeyin!

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evren sizden daha fazla çaba göstermenizi isteyecek. Yani, dünyaya geri dönmeniz gerek. Bağımsızlığınızı biraz fazla abartıyor ve insanlardan uzaklaşıyor gibisiniz. Başkalarıyla çalışmayı hayatınızın bir gerekliliği olarak kabul etmenizde fayda var.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir arayışın içine girecekmiş gibi görünüyorsunuz. Fiziksel veya entelektüel mekan arayışına girme ihtimaliniz var. Kendinize felsefi sorular soruyor olabilirsiniz. Belki de uzun bir yolculuk yapmayı düşünüyorsunuz.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygusal yaşamınızda geçen ay büyük bir çaba harcadığınızı hissedebilirsin. Uygun ve uzlaşmacı oldunuz ve uyumu korumak için elinizden geleni yaptınız. Çabalarınız karşılığını verdi. Şimdi daha fazla özgürlük istiyorsunuz. Öyle görünüyor ki girişimci ve umursamazlık geri döndü!

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Oğlak, kozmik işaretler, duygusal evreninizin bir kez daha pozitif enerji ile parlayacağını gösteriyor. Daha fazla insanla tanışacaksınız ve karşılaşmalarınızın duygusal ve entelektüel olarak derin ve tatmin edici olmaları muhtemel. Önümüzdeki ay sizin için umut verici görünüyor.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki birkaç hafta içinde bir çekingenlik dönemine gireceksiniz. Muhtemelen daha az dışarı çıkacak, daha az sayıda yeni insanla tanışacak ve kendinizi göstermeye daha az eğilimli olacaksınız. Fakat kurduğunuz her ilişki normalden çok daha yoğun olacak. Önümüzdeki ay oldukça ümit verici, ancak bazı tutumlarınızı yeniden ayarlamanız gerekebilir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz birkaç haftayı yeni insanlarla tanışmak, daha sık dışarı çıkmak ya da kısa geziler yapmak için geçirmiş olabilirsiniz. Ancak havada önemli bir ritim değişikliği var. Evinizin rahatlığına gömülmeyi isteyeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ