Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (19 Mart 2019 Salı)
        1

        Ay sabah saatlerinde Başak burcuna geçip, ilk görünümü Uranüs ile yapıyor. Güne sağlık sorunlarıyla başlayabiliriz. Eksik işleri tamamlamak, hedefleri gözden geçirmek için gerekli konsantrasyona sahibiz. Bugün detay ve düzen gerektiren işlerle uğraşacağız. Finansal konularda sadeleşme söylemleri, tasarruf konuları gündem olurken, yerli üretime gün boyu vurgu var. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Krem

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Günlük işler, sağlık konusunda hassasiyetler olası. Görmezden geldiğiniz yaşamsal kararları gözden geçireceksiniz. Düzensizlik içinde kaybolduysanız dönüştürmek için tam zamanı.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Bulunduğunuz koşullardan çıkıp denenmemiş alanlara yönelmek istiyorsunuz. Romantik ilişkilere bakış açınızı dönüştürecek olaylar gelişebilir. Katı kurallarınızı sorguluyorsunuz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu yaratıcı kendinizi ve etrafı daha derinden algılayacağınız önemli olaylar gelişebilir. İlişkilerde sadakat ihtiyacınız açığa çıkaran olaylar gelişebilir. Objektif tutumlar önemli.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu kişisel gücü artıran, sizi ön plana çıkaran olaylar söz konusu. Daha sosyal, girişimci ve iş bitirici olacaksınız. Toplumsal konulardaki duyarlılığınızın dengeyi bozmasına izin vermeyin.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu kendinizi ifade ederken sert söylemlere başvurabilirsiniz. Otorite ile sorun yaşayabilir, çözümsüz kalabilirsiniz. Olayların altında yatan sebepleri anlamak için içe bakış önemli.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu şefkatli tutumlar sergilemek önem kazanıyor. İlişkilerde yaşadığınız sorunları aşmak için objektif ve tutarlı olmak kendinizi ifade ederken duygusal kontrol önemli.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu dışardaki hayatla ve ilişkilerle ilgili süren kaosa karşı içsel gücü toparlama arzunuz artıyor. Olayları daha derinden incelemek isteyebilirsiniz. Sağlığa dikkat edin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyunca sağlıklı hedef koymak için, araştırıp yeni bilgiler edinmelisiniz. Sosyal becerilerin öne çıkması için ilişkilerde açık davranmanın önemine vurgu yapan olaylar gelişebilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu önemli insanlarla tanışabilir, uzun vadede faydalı olacak ilişkiler kurabilirsiniz. Uzmanlık gerektiren işlerde sabır gerekecektir. Eksik gidermek ve düzen gerektiren işlere odaklanmak faydalı olur.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Bugün yılgınlıklar olsa da bireysel amacınıza yönlendirici imkanlar gelişecektir. Olayları farklı bakış açısıyla değerlendirip, önemli işleri sonuçlandırabilirsiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu geçmişten gelen travmaların izleri yüzeye çıkabilir. Olayları arınmak için fırsatlar olarak değerlendirin. Eski randevular, ertelenmiş işler çakışarak sorun yaratabilir.