Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (22 Mayıs 2019 Çarşamba)
        1

        Ay Oğlak’ta ilerlerken sabah saatlerinde Venüs ile görünümde. Huzur arayışı yoğunlaşıyor. Finansal konularda gelişmeler olası. Akşamüstü Ay Güney Ay Düğümü Satürn kavuşumuna doğru ilerliyor. Öz disiplin, çalışma önem kazanıyor. Duygusal ifadelerde zorlanmalar olası. Eskimiş, geçerliliğini yitirmiş konulara dair fikir çatışmaları yaşanabilir. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Siyah

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu derinlik ve araştırma gerektiren konularla meşgul olabilirsiniz. Otorite konumunda olan insanlarla çatışmalardan kaçının. İlişkilerde destekleyici ve güven veren tavırlarınıza ihtiyaç var.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde gelişen olaylar tatmin sağlarken akabinde yoğunlaşan baskı sizi yorabilir. Akşamüstü ani harcamalar olası. Gün boyu yetersiz bilgi ile karar vermeyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu geniş düşünen, iyimser, hevesli vasıflar önem kazanıyor. Akşamüstü hareket alanınız daralıyor. Sorumluluklar ön planda. Plan dahilinde ilerleyin eksik işlere odaklanın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yaşanan gelişmeler yıpratıcı olabilir. Size fırsat verip, deneyim kazandıran bir süreçtesiniz. Fazla bağlandığınız insanlarla ilgili sorunlar, sınırları hatırlatan olaylar yaşanabilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu eskimiş, sürdürülmesinde fayda olmayan idealleri ve değerleri gözden geçireceksiniz. Odağı korumak ve pesimist fikirlere tutunmamak önemli. Akşamüstü sağlık hassasiyetleri gelişebilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu başkalarının işlerini bitirmek zorunda kalabilirsiniz. Akşam üstü öfkeli çıkışlardan kaçının, pesimist fikirlerin sizi sınırlamasına izin vermeyin. Üretim ve planlamaya yoğunlaşın.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde huzurlu başlayan gün akabinde artan sorumluluklar nedeniyle sizi yorabilir. Plan dahilinde ilerlemek ve öncelik sırası oluşturmak faydalı olur.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde önemli işler için ön hazırlık yapmak gerekebilir. Kontrol ve aşırı bağlanma tutumları içindeyseniz akşam saatlerinde hassasiyetler gelişebilir. Koşullar sizi zorluyor.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu maddi ve manevi değerleri dengelemek adına zorluklar yaşayabilirsiniz. Sorun çözen yaklaşımlar, idealist tutumlar uzun vadede fayda sağlayacaktır.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu daha iyisine ulaşmak adına fazladan sorumluluk almamaya çalışın. İlişkilerde ortak ideallere önem vermek gerekiyor. Akşam artan öfke ile sert söylemler açığa çıkabilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu değişim ve adaptasyon konularında hassasiyetler açığa çıkıyor. İhtiyaçları kavramak sağlıklı hedef koymanızı sağlayacaktır. Akşamüstü tepkisel tutumlar zararlı olur.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah önemli haberler alabilirsiniz. Gün boyu yoğunlaşan baskı ve stres sizi önemli kararlar almaya zorluyor. Bir süredir devam eden hayalperest tutumlar yerini kararlılığa bırakıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ