Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (24 Haziran 2019 Pazartesi)
        1

        Venüs ve Neptün arasındaki açı, içimizdeki romantik hayal gücünü bugün kuvvetli bir şekilde harekete geçirecek. Kendimizi hayal kurmaya adayacağız. Sanat alanında çalışan kişiler bugün ilham alabilir ve çok yaratıcı saatler yaşayabilirler. Sabah saatlerinde, Ay ve Jüpiter arasında oluşan kare açı, hukuk makamlarına bazı sıkıntılara neden olabileceğini gösteriyor. Savurganlığa eğilimimiz olabilir. Aşkla ilgili konularda çatışmalar ve dezavantajlar görülebilir. Bu ayrılık ve yabancılaşmaya yol açabilir. Sağlık açısından, safra ve karaciğer zayıflayabilir. Bugün için duygusal anlar ve riskli eylemler baskın. Aşkla ilgili konularda yasaklar ve gerginlikler görülebilir. Bazı aile problemleri ortaya çıkabilir. Ay ve Neptün arasındaki bağ, fantezi ve hayal etme arzusunu yansıtır; dengesiz olabilirsiniz. Venüs Akrep burcunda kalır. Bu da meydan okuma ile ilgili sorun zamanlarını temsil eder. Düşüncelerimiz değişken ve gerçeklerden sapmıştır. Bu nedenle sakin davranmanızda fayda var.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün erken saatlerde Venüs-Neptün'ün açısı değer algılarının bulanık veya çarpık olduğuna işaret edebilir. Ulaşım veya iletişim sistemleri özellikle güvenilmez olabilir. Fikirler, nesneler veya insanlar tarafından büyülenmiş olabilirsiniz, ancak bunları açıkça görmeniz pek mümkün olmayacak.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karar ve taahhütlerde bulunmak için donanımlı hissetmiyorsanız, net ve kendinize güvenene kadar beklemeniz en mantıklı yoldur. Venüs sizin yöneticiniz olduğu için, şu an için borç vermekten ve harcamaktan kaçınmak en iyisi olabilir. Ancak gün ilerledikçe çok daha cesur ve güçlenmiş hissedeceksiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Burcunuzdaki Venüs ile bugünlerde normalden daha çekicisiniz. Bugün aklınız karışabilir ve seçimlerinizde karışıklık yaşayabilirsiniz. Bir şey için çok fazla ödeme yapmaktan veya daha sonra yerine getirmek istemediğinize dair söz vermekten kaçının.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün erken saatlerde sosyal ya da sevgi düzeyinde normalden daha duyarlı hissedebilirsiniz. Duyguların ve kaprislerin kararınızı bulanıklaştırmasına izin vermeyin. Bir değişiklik yapma ihtiyacı belirginleşebilir ve daha sonra tam olarak ne yapacağınızı planlamak biraz zaman alabilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda gördüklerinize dayanarak büyük kararlar vermeyin, beklemek daha iyi olacaktır. Fazla söz vermemek için elinizden geleni yapın. Mali veya destek sorunları kafa karıştırıcıysa, belirsizliği artık normalden daha fazla hissedebilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün erken saatlerde Venüs-Neptün açısı, birisini, bir ilişkiyi veya bir durumu açıkça göremediyseniz küçük bir hayal kırıklığına işaret edebilir. Diğer tarafa bakmak sizi geçici olarak rahatlatabilse de kendinizi kandıramazsınız. İllüzyonları arkanızda bırakmaya çalışın. Gün ilerledikçe kendinizi daha kendinden emin bulabilirsiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünün erken saatlerinde bazı puslu astrolojik havalar devam ediyor. İşinizi veya zamanlamanızı çevreleyen belirsizlik çok güçlü olabilir. Bir fikir, hayal veya inanca daha duygusal olarak yatırım yaptığınız için kendinizi oldukça hassas veya savunmasız hissedebilirsiniz. Sadece diğerlerine değil, kendinize dikkat ettiğinizden emin olun.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün erken saatlerde, kişisel yaşamınızda ve duygusal konularda karar vermeniz pek doğru olmayabilir. Bir kişiyi veya ilişkiyi net bir şekilde yorumlayamazsınız. Ayrıca, birinden kesin bir taahhüt almak ya da sorularınıza kesin cevaplar almak zor olabilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir ilişki hakkındaki algınız, güvensizlikten dolayı biraz önyargılı olabilir. Bununla birlikte, en iyi seçeneğiniz enerjinizi yaratıcı bir arayışa yönlendirmek ve kendi mutluluğunuzun sorumluluğunu üstlenmek gibi görünüyor. Bu şekilde, bir ilişkinin mükemmel olması baskısını yaşamazsınız.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünün erken saatlerinde, başkalarının beklentileri üzerinizde baskı yaratabilir. Gün ilerledikçe kendinizden ve yeteneklerinizden daha emin hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek veya başkalarıyla bağlantı kurmak konusunda aktif olarak ilgilenebilirsiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs bugünlerde yaratıcı, zevkli ve romantik arayışlar için güçlü olsa da erken saatlerde Neptün'e olan açısı tarafsızlık gerektiren durumlar için zor olabilir. Açıkça başkalarını ve kendini net ve objektif görmeyi zor bulabilirsin. Bir riske girmek ya da bir soruna gözünü kapatmak olumsuz sonuçlara yol açabilir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu sabah aktif olan bir Venüs-Neptün açısı, kalbinizin yoğunlaştığı konular hakkındaki algınızı bulanıklaştırabilir. Bugünlerde güvenlik, rahatlık ve barış arzunuz evinizde ve ailenizde Venüs ile özellikle güçlü yansımaları olacak. Bugün, kişisel yaşamınızdaki dengesizliklere karşı özellikle duyarlısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ