Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (24 Mayıs 2019 Cuma)
        1

        Ay sabah saatlerinde Kova'da ilerlerken Uranüs ve Merkür ile görünümde. Akşamüstü Venüs görünümü netleşiyor. Gün boyu özgürleşme arzuları ve sistem tartışmaları yaşanabilir. Konfor alanlarımız takılıp kalırsak hırslı tutumlar öne çıkacaktır. Kova’da ilkeler, toplumsal konular ön plana çıkarken, ortak amaçlar doğrultusunda çalışmak önem kazanıyor. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Gri

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilişkiler alanında hassasiyet olası. Toplumsal konulara geniş açıdan bakmak faydalı olur. İhtiyaçlarınızı doğru tespit edemezseniz harcamalarınız umduğunuzdan fazla olacaktır. Gün boyu stresi dönüştürmek önemli.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu önemli değişiklikler yapmanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Toplumsal konularda hassasiyetler gelişebilir. Kişisel sorunlarınızı kendi içinizde çözmeye gayret edin. Pişmanlıkların güne yansıyıp algınızı bozmasına izin vermeyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ilişkilerde değer ve güven duygusunun önemine vurgu artıyor. Desteklenme arzunuz yüksek. Hayatın madde tarafıyla mana tarafını dengelemek önem kazanıyor. Başkalarının eksiklerine takılıp kendinizi ve etrafı zorlamayın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu toplumsal konulardaki duyarlılığınız artıyor ancak içe bakış ve kendi eksiklerini doğru tahlil etme önemli. Öfkeli tutumlar ve sert söylemler artabilir, inanç çatışmalarına girişmemek faydalı olur.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kişisel ve profesyonel ilişkilerde temkin önemli. Sosyal çevrede tartışmalar yaşanabilir. Sizi sınırlayan koşullarda değişiklikler, profesyonel yaşantınızda yeni konular gelişiyor. İhtiyaçları doğru tespit etmek önemli.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün hayatın inişli çıkışlı ritmi sizi yorabilir. Aileden veya çocukluk çağından gelen ve sizi aşağı çeken inançlara yüzleşiyorsunuz. Gelişiminize katkı sağlayan olanaklar gelişiyor. İhtiyaçlarınıza yoğunlaşın.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu kimliğinizin zayıf yönleriyle yüzleşiyorsunuz. Yönsüzlük ve huzursuzluk duygusuna teslim olmayın. Değerinizin anlaşılması ihtiyacınız pekişiyor. Duygusal tıkanıklıklar, ifade edilmemiş düşünceler kafa karışıklığına yol açabilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bireysel ve profesyonel ilişkilerde karşılıklı anlayış sorunları yaşanabilir. Farklı bilinç seviyelerinin farkına varmak tepkilerinizi yumuşatacaktır. Gün boyu empatik tutumlar ve ifadede seçicilik önem kazanıyor.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu işinizin yaşam amacınıza olan katkısı önem kazanacak. Yön belirleme arzunuz yüksek ancak koşullardaki belirsizlik sizi sıkabilir. Odaklanma sorununuz artabilir. Duru bir zihin için rutin dışı faaliyet faydalı olur.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendi kendinizin otoritesi olup bağımsız çalışmak adına karar alabilirsiniz. Zihniniz karışık, kaygı uygun seçimler ve doğru kararlara engel olabilir. Öze dönüp içsel arzuları gözden geçirmek faydalı olur.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sorumluluk adına sürdürdüğünüz ilişkilerin farkına varıp bırakma yoluna gidebilirsiniz. Suçluluk duygusuyla sürdürdüğünüz mesuliyetleri gözden geçirin. İç huzuruna duyduğunuz ihtiyaç artıyor.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün geçmişten gelen suçluluk, değersizlik duyguları yüze çıkabilir. Suçlu ya da sorumlu aramadan zihin berraklığına odaklanmak faydalı olur. İç rehberliğinize ve doğrularınıza kulak verin. Öğleden sonraki gelişmeler sizi memnun edecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ