Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş, Kapadokya'da
        1

        Temmuz ayında birlikteliklerini ilan eden Hafsanur Sancaktutan-Deniz Can Aktaş çiftinin aşkı tam gaz sürüyor. Daha önce, "Aşksız yapamam." ifadelerini kullanan Sancaktutan, yeni yıl tatili için sevgilisiyle birlikte Kapadokya'yı tercih etti.

        2

        Aktaş ile balon turu yapan ve çömlekçilik atölyesinde ders alan oyuncu, o anları da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        3

        Deniz Can Aktaş da kendi sosyal medya hesabından aynı yerden paylaşımda bulunarak, tatile birlikte gittiklerini gözler önüne serdi.

        4

        SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ELE VERMİŞTİ

        Son olarak 'Aşk Ağlatır' adlı dizide birlikte rol alan Aktaş ile Sancaktutan'ı sosyal medya paylaşımları ele vermişti. İkilinin Instagram'dan yayınladığı kareler kafaları karıştırmıştı.

        AYNI PERDE POZ!

        Aktaş, deniz manzaralı bir evin balkonunda verdiği pozu takipçileriyle paylaşmıştı. Sancaktutan da aynı yerde çekildiği bir fotoğrafı yayınlamıştı. İkilinin paylaşımları hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

        Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın hayranlarından ikilinin gönderilerine, "Artık birlikte fotoğraf paylaşın." ve "Deniz Can'la tatilde olduğunuzu bu kadar belli etmeyin." şeklinde yorumlar yağmıştı.

        5

        "AŞKSIZ YAPAMAM"

        Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sancaktutan, "Sevgi, aşk... İyi ki var. Sevginin öğrenilen bir şey olduğunu fark ettim. Hayatımda güzel olan her şeyin içinde sevgi var. Gerçek sevginin getirdiği karşılıksız yanında olma halini, güveni ve saygıyı partnerinizden alıyorsunuz. Aşksız yapamam herhalde. İlgiyi çok seviyorum. Aşkı diri tuttuğuna inandığım diğer şey de tatlı küçük atışmalar, inatlaşmalar..." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ÖZEL HAYATIMIZI VE İŞİMİZİ AYRI TUTUYORUZ"

        Mutlu ilişkinin sırlarını da dile getiren Hafsanur Sancaktutan, "Özel hayatımızı ve işimizi ayrı tutmak ikimizin de tercihi... Tabii ki birbirimize fikir verdiğimiz, danıştığımız çok oluyor ama günün sonunda herkes kendi hissettiği ve bildiği üzerine yoğunlaşıyor. İlişkinin özel dinamikleri sadece paylaşılmadığında özel kalıyor, benim için esas olan bu." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "DEDEM TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADIM" DEMİŞTİ

        Öte yandan ünlü isim (21), geçtiğimiz haftalarda kendisiyle ilgili şok bir itirafta bulunmuştu. Sancaktutan, "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum." demişti.

        8

        Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ