Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Krediler Halkbank konut kredisi faiz oranı 2020! Halkbank konut kredisi faiz oranı ne kadar? Açıklandı - Para Haberleri
        1

        HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

        Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası uygun koşullu 4 yeni kredi paketini devreye aldı. Taşıt kredileri için 5 Haziran, konut kredileri için ise 2 Haziran tarihinden itibaren bankaların şubelerinden başvuru yapılabilecek. Paketler arasında tatil destek kredileri de yer alıyor. Halkbank konut kredisi faiz oranı ne kadar? Halkbank taşıt kredisi faiz oranı ne kadar? İşte Halkbank faiz oranları ve başvuru işlemleri...

        2

        Kamu bankaları 4 yeni kredi paketini devreye alıyor.Buna göre kamu bankaları sıfır konutlar için 15 yıla kadar ayılık yüzde 0.64 faizli kredi sunacak. İkinci el konutlar için ise 15 yıl vade ve aylık yüzde 0.74 faizli kredi imkanı sağlayacak.

        3

        750 BİN LİRALIK ÜST LİMİT

        Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan yapılan ortak açıklamaya göre konutta kredi miktarı sınırlandırılmış olup; üç büyük ilde (İstanbul, Ankara ve İzmir) krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL, diğer şehirler için ise en fazla 500 bin TL’ye kadar kredi kullandırılacak. Kredi kullanımında yüzde 10’dan başlayan, düşük özkaynak/peşinat oranı uygulanacak.

        4

        HALKBANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

        5

        HALKBANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

        6

        TAŞITTA FAİZ YÜZDE 0.49

        Ayrıca yerli üretim araçlarda yüzde 0.49-0.69 faizle taşıt kredisi sunulacak. 2. el binek veya ticari araçlar için verilecek kredilerde ise faiz oranı yüzde 0.82 olacak.

        Azami 6 ay ödemesiz ve toplam azami 60 ay vadeli 2. el binek otomobil ve ticari taşıt kredilerinde azami limit 150 bin lira olacak.