Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Halsey-Alev Aydın çiftinin bebeği Ender'in ilk konseri! BTS'i dinlediler - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan şarkıcı Halsey ile senarist Alev Aydın, ilk bebeklerini 14 Temmuz'da kucaklarına almıştı. Oğullarına 'Ender Ridley' adını veren çiftten Halsey, önceki gün K-pop grubu BTS'in Los Angeles'ta verdiği konseri izledi. Gecede oğlu ile birlikte eğlenen ünlü şarkıcı, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        2

        "AMCA ÇETESİ!"

        2019'da yayınladığı "Boy With Luv" adlı parçada BTS ile düet yapan Halsey, gece sonunda grup ile verdiği pozları paylaştı. Ardından Ender Ridley ile birlikte objektif karşısına geçen ünlü isim, gönderilerine, "Amca çetesi! Kelimelerin ötesinde..." notunu düştü. Gerçek adı "Ashley Nicolette Frangipane" olan Amerikalı şarkıcının paylaşımları 1,7 milyondan fazla beğeni alarak büyük ilgi gördü.

        3

        "KARNIMDAKİ BEBEK BİR ARMY" DEMİŞTİ

        Hamilelik sürecinde, "Karnımdaki bebek bir ARMY." ifadelerini kullanan Halsey, gruba duyduğu hayranlığı dile getirmişti.

        ARMY NE DEMEK?

        Grup üyeleri, isimlerini açıklarken, "Genç nesle atılan kurşun gibi fazla beklentilerin, baskıların ve psikolojik zorlukların karşısında kurşungeçirmez şekilde duracağız." diyor.

        Kendilerini "Kurşun geçirmez izciler" olarak tanıtan grup, sevenlerini de İngilizce'de "Ordu" anlamına gelen "ARMY" olarak isimlendiriyor. BTS, ayrıca kendilerini, "Adorable Representative M.C fot Youth" yani, "Gençliğin Sevimli Temsilcisi" olarak ifade ediyor.

        4

        "GÖRDÜĞÜMÜZ EN HOŞ SANATÇIYDI"

        2020 yılında BTS grubunun sevilen üyelerinden Suga, Halsey'in "Manic" adlı albümünde "SUGA's Interlude" adlı bir parçada yer almıştı.

        BTS üyeleri ise verdikleri bir röportajda Halsey hakkında, "O kibar ve hoş biri. Gördüğümüz en hoş sanatçıydı." açıklamasını yapmıştı.

        BTS ÜYELERİ

        BTS, RM (Kim Namjoon), Jin (Kim Seokjin), Suga (Min Yoongi), J-hope (Jung Hoseok), Jimin (Park Jimin), V (Kim Taehyung) ve Jungkook (Jeon) olmak üzere yedi üyeden oluşuyor.

        Korece, Japonca ve İngilizce bilen RM, grubun lider ve atanmış sözcüsüdür. Roller açısından RM, Suga ve J-hope rapçiler, Jin, Jimin, V ve Jungkook vokalistlerdir. Sahnede J-hope, Jimin ve Jungkook'a “dance-line” lakabı takılırken, genellikle Jin ve V özellikle kırmızı halıda kalıcı izler bırakıyor.

        5

        MÜJDEYİ BÖYLE DUYURMUŞTU

        Öte yandan Halsey, ocak ayında Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bir bebek beklediğini bu fotoğrafla duyurmuştu. Şarkıcı, karesine "Sürpriz!" notunu düşmüştü.

        "HEM NOEL'İ HEM RAMAZAN'I KUTLAYACAK"

        Macaristan asıllı ünlü yıldız, Allure Dergisi'ne, "Çocuğumuz siyahi bir büyükbaba ile Türk büyükbabaya sahip olacak. Hem Noel'i hem de Ramazan'ı yaşayacak." açıklamasını yapmıştı.

        6

        "ALEV HAYATIMI YAZIYORDU"

        Türk senarist Alev Aydın ile birlikteliğinin nasıl başladığını da anlatan Halsey, şöhretin ilişkilerini etkileyeceğinden endişe ettiğini söylemişti.

        Halsey, "Hayatım hakkında bir film yazıyordu, bir biyografi, bu yüzden birlikte çok zaman geçirdik. Bir gece gerçekten halka açık bir yere birlikte gittik. Ayrılırken paparazzi, hayranlar tarafından adeta yutuldum. Her şey çok dramatikti, bir film sahnesi gibi. Omzumun üzerinden baktım ve 'Aman Tanrım, hoşça kal bile demedim!' diye düşündüm. Arabada oturduğumu ve onu bir daha asla göremeyeceğim, onu hayatını mahvedemeyecek kadar çok seviyorum ve onu tüm bu çılgınlığın içine sürükleyecek kadar çok seviyorum.' dediğimi hatırlıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "YILDIZLAR HİZAYA GİRDİĞİNDE İLİŞKİMİZ ROMANTİKLEŞTİ"

        2018 yılında Sony Pictures ile hayatını anlatan bir film geliştirmek için ortaklık kuran sanatçı, Aydın'ın senaryoyu yazması için işe alındığını ve bu süreçte aşık olduklarını belirtmişti.

        Ünlü şarkıcı, "Alev ve ben dört yıldır gerçekten iyi arkadaşız. Ve yıldızlar hizaya girdiğinde ilişkimiz romantikleşti. İkimizin de 'Aman Tanrım! Sen benim olduğum kişisin' dediğimiz çok açıktı." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        YÜZDE 11 TÜRK ÇIKTI

        Kısa bir süre önce Türkiye'ye gelen Halsey, yaptırdığı DNA testinde de yüzde 11 Türk çıktığını duyurmuştu. Halsey, bunun ardından bir yandan Türkçe öğrenmeye bir yandan da baklava yapmaya çalıştığını da sosyal medyadan ifade etmişti. Dünyaca ünlü yıldız, anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı ve baba tarafından Afrika-Amerika kökenli.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ