Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Halsey: Çocuğumuz hem Noel'i hem de Ramazan'ı yaşayacak - Magazin haberleri
        1

        İki yıldır aşk yaşadığı Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bebek bekleyen Macaristan asıllı ABD'li şarkıcı Halsey, hamileliğinin 9. ayına girdi.

        2

        "ÇOCUĞUMUZ RAMAZANI DA YAŞAYACAK"

        Hamilelik sürecini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, Allure Dergisi'ne konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Halsey, "Çocuğumuz siyahi bir büyükbaba ile Türk büyükbabaya sahip olacak. Hem Noel'i hem de Ramazan'ı yaşayacak." dedi.

        3

        "ALEV HAYATIM HAKKINDA BİR FİLM YAZIYORDU"

        Türk senarist Alev Aydın ile birlikteliğinin nasıl başladığını da anlatan 26 yaşındaki şarkıcı, şöhretin ilişkilerini etkileyeceğinden endişe ettiğini söyledi.

        Halsey, "Hayatım hakkında bir film yazıyordu, bir biyografi, bu yüzden birlikte çok zaman geçirdik. Bir gece gerçekten halka açık bir yere birlikte gittik. Ayrılırken paparazzi, hayranlar tarafından adeta yutuldum. Her şey çok dramatikti, bir film sahnesi gibi. Omzumun üzerinden baktım ve 'Aman Tanrım, hoşça kal bile demedim!' diye düşündüm. Arabada oturduğumu ve onu bir daha asla göremeyeceğim, onu hayatını mahvedemeyecek kadar çok seviyorum ve onu tüm bu çılgınlığın içine sürükleyecek kadar çok seviyorum.' dediğimi hatırlıyorum." ifadelerini kullandı.

        4

        "YILDIZLAR HİZAYA GİRDİĞİNDE İLİŞKİMİZ ROMANTİKLEŞTİ"

        2018 yılında Sony Pictures ile hayatını anlatan bir film geliştirmek için ortaklık kuran Halsey, Aydın'ın senaryoyu yazması için işe alındığını ve bu süreçte aşık olduklarını söyledi.

        Ünlü şarkıcı, "Alev ve ben dört yıldır gerçekten iyi arkadaşız. Ve yıldızlar hizaya girdiğinde ilişkimiz romantikleşti. İkimizin de 'Aman Tanrım! Sen benim olduğum kişisin' dediğimiz çok açıktı." dedi.

        5

        HALSEY'DEN MEZARLIK ZİYARETİ

        Dünyaca ünlü şarkıcı, geçen ay da doğum öncesi sevgilisi ve bebeğinin babası Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ı kabri başında ziyaret etmişti.

        İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Aydın da o anları Instagram hesabından yayınlamıştı. Mezar taşında Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ın 1959 yılında dünyaya geldiği, 2014 yılında da New York'ta hayata veda ettiği anlaşılıyor.

        6

        O YORUMLARA TEPKİ GÖSTERDİ

        Öte yandan Halsey, daha önce de gebeliğiyle ilgili yapılan spekülasyonlara da sitem etmişti. Hamileliğinin planlı olduğunu belirten şarkıcı, "Bunun için çok uğraştım ama eğer başka bir şekilde de olsaydı yine çok mutlu olurdum" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "CİNSİYET ALGIM EŞİTLENDİ"

        Hamile olmanın cinsiyet algısını eşitlediğini belirten Halsey, "Vücudumla ilgili çok düşünüyordum. Kendinizin bu kadar çabuk değişmesini izlemek garip... Hamileliğin bana 'kadınlık' hakkında çok güçlü, ikili duygular vereceğini düşünmüştüm ama gerçekten cinsiyet algımı tamamen eşitledi" ifadelerini kullanmıştı.

        "UMARIM BU DUYGU DEVAM EDER"

        Ünlü şarkıcı, "Vücuduma olan duyarlılığım beni insanlığımın çok farkına vardırdı ve hepsi bu. Olağanüstü bir şey yapıyorum. Ve bu harika. Umarım bu duygu devam eder" dedi. Halsey, ayrıca "Çok yemek pişiriyorum, her zamankinden daha fazla uyuyorum, çok fazla kitap okuyorum. Ailemi özlüyorum. Ve sizi de... Şimdilik hoşça kalın" mesajını yazmıştı.

        8

        SAHNEDE BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ

        Halsey, 2015 yılında hamile kalmış ancak bir sahne performansı sırasında bebeğini düşürmüştü. Üç yıl sonra katıldığı bir sohbet programında da karşısındaki genç dinleyiciler kendisini seyrederken bebeğini düşürdüğünü ve hiçbir şey olmamış gibi konsere devam etmek zorunda kaldığını anlatmıştı.

        9

        İKİ YILDIR BİRLİKTELER

        Alev Aydın, uzun süredir ABD'de yaşıyor. Senaristlik ve yapımcılık yapan Aydın, çeşitli filmlerde de rol aldı.

        Aydın'ın Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflardan, çocukluğunda Suudi Arabistan, New York ve Giresun'da bulunduğu anlaşılıyor.

        10

        TÜRKİYE'YE GELDİ

        Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, geçtiğimiz yıl ekim ayında Türkiye'ye gelmişti. Şarkıcının Türkçe olarak yazdığı "Herkes sakin olsun lütfen" mesajına karşılık, hayranları ona nerede olduğunu sormuştu.

        11

        Bir süre sessiz kalan Halsey, daha sonra yine İstanbul'dan paylaşımlarını sürdürmüştü. Kuzguncuk'ta Türk kahvesi içip, fal baktıran Halsey, İstanbul'un sokak hayvanlarına da ayrı bir ilgi göstermişti.

        12

        Halsey, paylaşımlarında Türk mutfağına da yer vermişti. Serpme kahvaltı, sarma, mantı gibi yemeklerin fotoğrafları da ünlü şarkıcının sosyal medya sayfasında yer bulmuştu.

        13

        "TÜRKÇE ÖĞRENİYORUM"

        Halsey, "Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11'lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor" mesajını Twitter hesabından paylaşmıştı.

        Halsey, bir başka sosyal medya mesajında da Türkçe öğrendiğini belirtmişti.

        14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ