Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Halsey oğlu Ender'e böyle seslendi: Tombalak bebe! - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Halsey ile senarist Alev Aydın, ilk bebeklerini geçtiğimiz ay kucaklarına aldı. Çift, 14 Temmuz'da dünyaya gelen oğullarına 'Ender Ridley' adını verdi.

        2

        Doğum sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ünlü şarkıcı, eşi ve oğlunun birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Halsey'in, "Evet... İşte böyle bir şeye benziyor" diye yazdığı paylaşımına sevgilisi Alev Aydın, "That tombiş life" (Bu tombiş hayat) yorumunu yaptı.

        'TOMBALAK BEBE'

        Halsey de, Alev Aydın'a "Tombalak bebe" yazarak yanıt verdi. Bir süre önce Türkçe öğrenmeye başladığını açıklayan Halsey'in bu yanıtına Türk takipçilerinden de çok sayıda yorum geldi.

        3

        Ünlü şarkıcı, oğlu Ender Ridley'in odasından da fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmedi.

        4

        MEZARLIK ZİYARETİ

        Halsey, doğum öncesi sevgilisi ve bebeğinin babası Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ı kabri başında ziyaret etmişti. Mezar taşında Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ın 1959 yılında dünyaya geldiği, 2014 yılında da New York'ta hayata veda ettiği anlaşılıyor.

        5

        Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, ocak ayında Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bir bebek beklediğini bu fotoğrafla duyurmuştu. Şarkıcı karesine 'Sürpriz' notunu düşmüştü.

        "HEM NOEL'İ HEM RAMAZAN'I KUTLAYACAK"

        Halsey, Allure Dergisi'ne, "Çocuğumuz siyahi bir büyükbaba ile Türk büyükbabaya sahip olacak. Hem Noel'i hem de Ramazan'ı yaşayacak." açıklamasını yapmıştı.

        6

        YÜZDE 11 TÜRK ÇIKTI

        Kısa bir süre önce Türkiye'ye gelen Halsey, yaptırdığı DNA testinde de yüzde 11 Türk çıktığını duyurmuştu. Halsey, bunun ardından bir yandan Türkçe öğrenmeye bir yandan da baklava yapmaya çalıştığını da sosyal medyadan ifade etmişti. Dünyaca ünlü yıldız, anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı ve baba tarafından Afrika-Amerika kökenli.

        7

        "HER ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ..."

        Özel hayatını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, doğum sonrası vücudunda oluşan çatlakları da gözler önüne sermişti. 26 yaşındaki Halsey, karnının fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Halsey'in, "Her şey göründüğü gibi..." notunu düştüğü gönderi kısa sürede 1,5 milyondan fazla beğenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ