Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna yanıt: Konuşmayacağım
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Hande Doğandemir, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Bir süre sokakta aracına yer arayan Doğandemir, yer bulamayınca otomobilini otoparka park etti.

        Ardından kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Hande Doğandemir, "Bir YouTube çekimi vardı. Ondan çıktım, arkadaşımla buluşacağım." diye konuştu.

        2

        "KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

        Ünlü oyuncu, yeni bir aşka yelken açtığı Onur Tuna ile ilgili soruları, "Hiç ben onları konuşmak istemiyorum. Her şey yolunda, çok sağ olun. Teşekkürler." diyerek geçiştirdi.

        3

        SÜRPRİZ HAMLE

        Daha önce adı kendisi gibi oyuncu olan Yağız Can Konyalı ile anılan ve bu iddiaları reddeden Hande Doğandemir'in, meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu ileri sürülmüştü.

        Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ayna karşısında verdiği pozu yayınlayan Doğandemir'in, telefonunun arkasındaki fotoğrafta Tuna'nın yer aldığı konuşulmuştu.

        Konuyla ilgili şimdiye kadar herhangi bir açıklamada bulunmayan Hande Doğandemir ve Onur Tuna'dan ardından sürpriz bir hamle gelmişti.

        4

        AŞK BELGELENDİ

        Tuna'nın yaptığı paylaşıma Doğandemir, siyah kalp emojisi koymuştu. Ünlü oyuncu da meslektaşının yorumuna kalp emojisi ile karşılık vermişti. İkili, böylelikle aşklarını ilan etmiş olmuştu.

        5

        "FOTOĞRAFINI KALDIRMADIM"

        Ardından Kuruçeşme'de görüntülenen ünlü oyuncu, gazetecilerin, "Onur Tuna ile aşkınız hayırlı olsun. Sosyal medyada da Onur Bey’in fotoğrafının altına kalp emojisi koydunuz. O da size yanıt olarak kalp emojisi attı." sözlerinin üzerine, "Çok teşekkür ederim." demek ile yetinmişti.

        Hande Doğandemir, basın mensuplarının, "Onur Tuna'nın fotoğrafını telefon kılıfınızdan kaldırdınız mı peki?" sorusunu da cevaplamıştı.

        Doğandemir, "Hayır, kaldırmadım. Duruyor..." diyerek, gülümseyip ardından hızla aracına binmişti.

        6

        ADI YAĞIZ CAN KONYALI İLE DE ANILMIŞTI

        Öte yandan Hande Doğandemir'in "Daha İyi Bir Yarın" adlı filmin setinde tanıştığı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı da ileri sürülmüştü.

        Ünlü oyuncu, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Birçok dedikodu çıkıyor, hangi birini yalanlayayım? Hayatımda kimse yok, olursa niye saklayayım ayrıca?" şeklinde konuşarak, söylentileri yalanlamıştı.

        7

        "GARANTİCİ BİRİYİM"

        "Güneşi Beklerken", "Hayatımın Aşkı" ve "Her Şey Aşktan" gibi birçok projede rol alan Hande Doğandemir, geçtiğimiz haftalarda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, "Bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?" sorusuna, "Ben o kadar çılgın biri değilim. Sanırım daha garantici biriyim." yanıtını vermişti.

        8

        "BENİ BUNALIMDAN AİLEM ÇIKARIR"

        Yaşadığı tüm duyguları ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştığını söyleyen Doğandemir, bunalıma girdiği zamanlarda da yine onların desteğiyle ayağa kalktığını dile getirmişti. Oyuncu, "Her duygumu, her koşulda yanımda olan ailem ve arkadaşlarımla paylaşırım. Bunalımda olsam beni oradan çıkarırlar, mutlu olursam da benimle paylaşırlar." şeklinde konuşmuştu.

        9

        "BU DUYGU OLGUNLAŞTI"

        Aşk hayatı hakkında da açıklama yapan Hande Doğandemir, "Zamanla insanın kendi içinde anlamı değişiyor. Benim için de öyle oldu ve bu duygu olgunlaştı. Daha zor bulunup, daha sindirerek yaşanıyor. Aşk yaşla ve deneyimlerle ilgili..." demişti.

        10

        "KENDİMLE DE MUTLUYUM"

        Aşkı bulunca heyecanlı ve motivasyonu yüksek bir kadın olduğunu dile getiren Hande Doğandemir, "Hayatı biriyle paylaşma isteği güzel bir duygu ama ben hayatta bunu arayan biri değilim. Kendimle de çok mutlu olabilmeyi çözmüş bir kadınım. Hayat böyle de güzel." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ