Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Soral: İyi ki doğdun canım - Magazin haberleri
        1

        14 Ekim 2017'de kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile nikâh masasına oturan Hande Soral, mayıs 2022'de de oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı.

        2

        "BANA ÖĞRETTİN HER ŞEYE BİN ŞÜKÜR"

        Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftin oğulları bir yaşına bastı. Hande Soral, oğlunun doğduğu gün çekilen fotoğrafını, "İyi ki doğdun canım oğlum. Bana öğrettiğin, yaşattığın, hissettirdiğin her şeye bin şükür" notuyla paylaştı.

        3

        "BİRBİRİMİZE ALIŞIYORUZ"

        Öte yandan normal doğum yöntemi ile bebeğini dünyaya getirdiğini belirten Hande Soral, daha önce şu ifadeleri kullanmıştı:

        Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm, 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali'nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu.

        4

        "OĞLUMU ANNEANNESİYLE BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ"

        Ayrıca oğlu için bakıcı tutmadıklarını söyleyen Hande Soral, "Anneannesi ile birlikte büyüteceğiz. 6 ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı. O dönem ben işe başladığımda da Ali, benimle setlere gelecek ve bana eşlik edecek" demişti.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ