Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Harry Potter yıldızından müjdeli haber! Baba olmak için gün sayıyor! - Magazin haberleri
        1

        Harry Potter adlı seri sayesinde dünyaca ünlü bir yıldız haline gelen Daniel Radcliffe'den müjdeli haber geldi. Başarılı oyuncunun temsilcisi, Radcliffe'in baba olacağını duyurdu.

        2

        Daniel Radcliffe, 2013 yılından beri birlikte olduğu Erin Darke'den bebek bekliyor. Çift, "Kill Your Darlings" filminin setinde tanışmış sonrasında 2016 yılında “Don’t Think Twice” filminde birlikte rol almıştı.

        3

        23 Temmuz 1989 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen Daniel Radcliffe, 2001'den 2011'e kadar Emma Watson ve Rupert Grint ile birlikte 8 Harry Potter filminde oynayarak dünyanın en zengin genç isimleri arasına girdi.

        4

        24 yıllık bir oyunculuk geçmişi olan ve halen Harry Potter olarak hatırlanan Daniel Radcliffe, birçok tiyatro oyununda da rol almıştır.

        5

        İlişkisiyle fazla gündeme gelmese de aslında Daniel ve Erin 2012 yılından beri bir birliktelik yaşıyor. Çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

        6

        The Mirror gazetesine konuşan bir kaynak “Daniel baba olacağı için çok heyecanlı. Erin ile ilişkisi gerçekten özel ve herkes onların inanılmaz ebeveynler olacağını düşünüyor.” yorumunu yaptı.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ