Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hatice Şendil makyajsız görüntü vermek istemedi
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hatice Şendil (38) ve eşi Burak Sağyaşar (34), oğulları Can ile birlikte önceki akşam otomobilleriyle Etiler'de seyir halindeyken objektiflere yansıdı.

        2

        Trafiğe takılan ve bir süre beklemek zorunda kalan çiftten Şendil, flaşların patlamasıyla bir anda yüzünü gizledi. Ünlü oyuncu, gazetecilere makyajsız görüntü vermek istemedi.

        3

        "BİRAZ YORGUNUZ"

        Durgun halleriyle dikkat çeken çifte, "Efendim durgun gördük siz, umarım bir şey yoktur?" sorusu yöneltilmesi üzerine Burak Sağyaşar, "Biraz yorgunuz, akşam oldu. Daha sonra konuşalım lütfen." yanıtını verdi.

        4

        Ünlü çift, daha sonra trafiğin açılması ile evlerinin yolunu tuttu.

        5

        "HANGİ MESLEĞİ SEÇER BİLMİYORUM"

        Öte yandan Hatice Şendil, daha önce, "Can da anne ve babası gibi oyuncu olur mu?" sorusuna "Hangi mesleği seçer bilmiyorum ama hümanist, duyarlı ve adaletli bir birey olması için elimden geleni yapıyorum." diye cevap vermişti.

        6

        "KISKANÇ BİR EŞ DEĞİLİM"

        Ünlü oyuncu, ayrıca kıskanç bir eş olmadığını belirterek, "Kendini, sınırlarını keşfetmiş, hak görme konusunda kendi sınırını kesin çizmiş bir bireyim. Kıskanma ilkel bir duygu. Gelişmemiş yanı beni rahatsız eder. Tek taraflı değildir. Kıskanma duygusu her yönüyle gelişir. Moliere’in de dediği gibi: Kıskanç daha çok sever, fakat kıskanç olmayan daha iyi sever." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        2015 YILINDA EVLENDİLER

        2015 yılında nikah masasına oturan Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar, 2017'de oğulları Can'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ