Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hayranlarıyla evlenen ünlüler, Bu ünlüler hayranlarıyla evlendi
        1

        Hayranı olduğu ünlüyle evlenmek birçok kişinin hayali olabilir. Genellikle de hayal olarak kalır. Ama bazıları için durum öyle değil. İşte hayranlarına aşık olup evlenen ünlüler...

        2

        Yaşar ve eşi Merve Oğuz'un tanışması bir kitap fuarında gerçekleşti. Yaşar o günü şöyle anlatıyor: "Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kızkardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu.

        3

        Merve kitap imzalattı o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor."

        4

        Psikoloji öğretmenliği yapan Merve Oğuz ile Yaşar 2011'in mayıs ayında nikâh masasına oturdu. Çiftin mutlulukları 2012 yılında doğan çocuklarıyla ikiye katlandı.

        5

        Ebru Şallı ve Harun Tan evliliğinin mimarı Harun Tan. Çift, Tan'ın planladığı ve kurguladığı bir oyun sayesinde tanıştı. Tan, sahibi olduğu firmanın katolog çekimleri için uzun süredir ilgi duyduğu Ebru Şallı ile çalışılmasını istedi.

        6

        Ajansı aracılığıyla Ebru Şallı ile anlaştı. Tan, iki gün süren katalog çekimleri boyunca bir an bile setten ayrılmadı. Çekimler sırasında Şallı ve Tan arasında başlayan yakınlık evliliği kadar uzandı.

        10

        Küçüklüğünden beri Tarkan hayranı olan Pınar Dilek, 5 yıl önce sanatçı ile Almanya konseri sonrasında tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

        11

        İkili aşklarını gözlerden uzak yaşayarak neredeyse evlilik tarihine kadar ilişkilerini herkesten gizlemişti.

        12

        Tarkan geçen yıl mayıs ayında hayranı Pınar Dilek ile Tarabya’daki villasında sade bir törenle dünyaevine girerek sevenlerini bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

        16

        Julia Roberts ile eşi Daniel Moder, güzel yıldızın Brad Pitt ile başrol oynadığı The Mexican filminin setinde tanıştı.

        17

        Moder, o sıralar şöhretinin en parlak dönemini yaşayan Roberts'ın hayranlarından biriydi. Çift, 2000 yılında evlendi. Üç çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat sürüyor.

        18

        Galler asıllı Catherine Zeta Jones, Michael Douglas'ın hayranı olduğunda henüz ilk gençlik yıllarını yaşıyordu. Eşinden 25 yaş büyük olan Douglas ise o sıralarda şöhretin zirvesindeydi.

        19

        Zeta Jones'un Michael Douglas'a hayranlığı o kadar büyüktü ki genç kızlık odasının duvarları onun posterleriyle süslüydü.

        20

        Derken aradan yıllar geçti. Zeta- Jones da ünlü bir yıldız oldu. Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones'u ilk kez 'Zorro' filminde görüp beğendi.

        21

        Fazla vakit kaybetmek istemeyen Douglas, bir davette gördüğü ZetaJones'a "Çocuklarınızın babası olabilir miyim?" diye sorunca, aşkları başladı.