Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü'nün fotoğrafı olay oldu: İnanamıyorum! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'yü, babası Süleyman Ergüçlü ile tanıştırdığına yönelik sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa yanıt verdi. Şaşkınlığını dile getiren Ergüçlü, Twitter'dan servis edilen fotoğraftaki kişinin babası olmadığını belirtti.

        Ergüçlü, bu durumu gülünçle karşıladığını belirterek, "İnanamıyorum, bu fotoğrafaki babam değil ama bilin bakalım kim?" ifadelerini kullandı.

        Ünlü çiftin, yanlarındaki kişinin Kıbrıs Rum Yönetimi eski liderlerinden Yorgos Vasiliu olduğu ortaya çıktı.

        2

        KIBRIS'A GİTTİ

        SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Alev Alev'de 'Çiçek' karakterine hayat veren Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ailesini ziyaret etmek için Kıbrıs'a gitti.

        3

        Ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle uzun süredir uzak kaldığı annesi Neşe Ergüçlü ve babası Süleyman Ergüçlü ile hasret giderdi.

        4

        Bu esnada deniz sezonunu da açan 29 yaşındaki oyuncu, bikinili pozlarını da Instagram hesabından yayınladı. Hazar Ergüçlü'nün paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        5

        "ONUR'DAN PROVOKATİF OLMAYI ÖĞRENİYORUM"

        Üç yıldır yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, şu şekilde konuşmuştu:

        Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum. Seni hep anda tutuyor, hiç bırakmıyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki aklında başka bir şey varken konuşmak diye bir şey söz konusu değildir. Tam olarak burada değilsen konuyu kesinlikle kaçırırsın. Sürekli hazır ve burada olman gerekiyor. O provokatiflikle başa çıkabilmek acayip bir şey yani. Bir cümlede anlatacak olursam; onunla kendim olmayı ve bununla da gurur duymayı öğreniyorum.

        6

        "BENİ KIRMAK ESKİSİ KADAR KOLAY DEĞİL"

        Pandemi süreciyle ilgili de konuşan Ergüçlü, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Şu anda da çok bunalmış durumdayım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip dans edememekten bunaldım. Hiçbir şey yetmiyormuş gibi bir de belirsizlik eklendi. Bu gibi toplumsal olaylar eşiktir aslında. Bir sürü insan bu çizginin öbür tarafında kalır. Bu duygusal yükü taşıyamaz. Biz zaten toplum olarak o çizgide geziniyoruz. Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil.

        7

        "ZİNCİRLERİMDEN KURTULDUM"

        Değiştiğini ve zincirlerinden kurtulduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil. Müthiş rahatladım. Çok pizza yiyorum. Biraz kilo alsam da 'Olduğum gibi güzelim' diyebiliyorum. Ya da sivilcem olması güzel hissetmeme engel olmuyor" açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ