Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hazer Amani'dan Sıla paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek aylarca magazin gündemine oturan Sıla, geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile bir aracın içinde samimi bir şekilde uyurken yakalanmıştı.

        2

        Olayın üzerinden aylar geçtikten sonra Sıla, Hazer Amani ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yapıyor.

        3

        "EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜM SENİNLE OLDU"

        Amani, sevgilisi ile Atina'da çekilmiş bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Amani, paylaşımına "Bu da Atina'dan bir tbt olsun o zaman. En güzel doğum günüm seninle oldu, canım benim" notunu düştü.

        4

        "ÇOK HOŞUMA GİTTİ"

        Ünlü şarkıcı, sevgilisinin paylaşımına, "Hihi... Çok hoşuma gitti" yorumunu yaptı. Çiftin aşk dolu paylaşımları kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

        5

        EVLENİYORLAR MI?

        Aradığı aşkı bulan Sıla'nın, geçtiğimiz günlerde Hazer Amani ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Hatta ünlü şarkıcının hamile olduğu da öne sürülmüştü.

        6

        Sıla'nın menajeri Serkan Güney, "Çıkan iddialar asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır" diyerek söylentilere noktayı koymuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ