Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hulk eski eşi Iran Souza'nın yeğeni Camila Angelo'dan çocuk sahibi olacak! - Magazin haberleri
        1

        Brezilyalı ünlü futbolcu Hulk, 2019'da 12 yıllık eşi Iran Souza ile boşanmıştı. Ardından eski eşinin yeğeni Camila Angelo ile ilişki yaşamaya başlayan Hulk, baba olmaya hazırlandığını duyurdu.

        2

        ESKİ EŞİNİN YEĞENİNDEN ÇOCUK SAHİBİ OLACAK

        Angelo ile bebek sahibi olacaklarını açıklayan Hulk, konuyla ilgili açıklama yaptı. Futbolcu, "Bugün hayatımda 4. kez bebek sahibi olacağımı sizlere açıklamak ve Allah'a şükranlarımı sunmak istiyorum. Kalbim mutlulukla dolu. Şimdiden seni dört gözle bekliyoruz. Ne olursa olsun seni çok seveceğiz. Sağlıklı gel..." ifadelerini kullandı.

        3

        3 ÇOCUĞU VAR

        Hulk'un eski eşi Iran Souza ile evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor.

        4

        "ESKİ EŞİMLE EVLİYKEN İLİŞKİMİZ YOKTU"

        Hulk, eski eşi Iran Souza'nın yeğeniyle ilişkisi ortaya çıktıktan sonra oluşan tartışmalara yanıt vermişti. Souza ile evliyken yeğeniyle bir ilişkisi olmadığını belirten futbolcu, arkadaşlığın daha sonra aşka dönüştüğünü söylemişti.

        "Iran Souza ile kağıt üzerinde evli gibiydik." diyen Hulk, "Onu defalarca kez aldattım. O da Hulk soyadına sahip olmaktan mutluydu. Evlilik içerisinde iki yalnız hayat yaşıyorduk ve sonunda bu evliliği bitirme kararı aldık. Camila ile iyi bir arkadaşlığımız vardı ve boşandıktan sonra bu arkadaşlık aşka dönüştü." diye konuşmuştu.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ