Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar'dan Nükhet Duru'ya: İsteyen çıplak gezebilir! - Günün magazin haberleri
        1

        Hülya Avşar, önceki gün Tarabya'da yürüyüş yaparken görüntülendi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Yakın zamanda yeni şarkısı çıkacak olan Avşar, yanında bulunan iki erkek arkadaşına parçasını dinletti.

        2

        Muhabirleri görünce hemen telefonunu kapatan Avşar, "Siz sonra dinleyeceksiniz." dedi. Keyfi yerinde olan şarkıcı, konser takviminin yoğun olduğunu ve hazırlandığını belirtti.

        3

        "İSTEYEN ÇIPLAK DA GEZEBİLİR"

        Nükhet Duru’nun 'tayt' açıklamasına yorum getiren Hülya Avşar, "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler." dedi.

        4

        NÜKHET DURU NE DEMİŞTİ?

        Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu ifade eden Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." açıklamasını yapmıştı.

        5

        "KADINLARIN HOŞ GÖRÜNMEKTEN ÇOK DAHA BAŞKA MESELELERİ VAR"

        Nükhet Duru'nun bu açıklamalarına şarkıcı Aydilge de tepki göstermişti. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan şarkıcı, "Sokakta bu tayt giyme olayına bir, 'Dur!' denilmesi yerine kadınların ne giyeceğinin söylenmesine artık bir 'Dur!' diyelim olur mu? Sevgili Nükhet Duru da takdir eder ki kadınların göze hoş görünmekten çok daha başka meseleleri var..." ifadelerini kullanmıştı.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ