Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İntibah dizisi ne zaman başlıyor? İntibah dizisi oyuncuları kimler?
        1

        İntibah dizsinin ne zaman başlayacağı ve oyuncularının kimler olduğu uzun zamandan beridir araştırılan konular arasında. BKM yapımcılığın üstlendiği, başrollerini Melike Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı'nın paylaşacağı ve gelecek sezon ekranlarda olması beklenen dizinin kadrosu için çeşitli isimler konuşulduysa da bu söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Peki İntibah dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne ve oyuncuları kimler?

        2

        İNTİBAH DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Gazeteci Birsen Altuntaş, yeni dizinin ilk detaylarını paylaştı. Melek Gençoğlu ile Su Ersöz tarafından kaleme alınmakta olan İntibah dizisi bir dönem yapımı mı olacak yoksa günümüzde mi geçecek? İşte bu sorunun yanıtı henüz netleşmedi.

        Dizi için oyuncuların netleşmesinin ardından Eylül ayında sete çıkılması ve Ekim ayında da ilk bölümün yayınlanması planlanıyor.

        3

        İNTİBAH OYUNCULARI KİMLER?

        Hilal Saral'ın yönetmenliğini yapacağı İntibah dizisi için başrol oyuncuları konusunda da titiz bir çalışma yürütülüyor.

        4

        İNTİBAH KONUSU NE?

        Ali Bey arkadaşları aracılığıyla Mahpeyker adında bir kadınla tanışır. Hem annesinin hem de yakın çevresinin uyarılarına rağmen Ali Bey'in Mahpeyker'e olan ilgisi her geçen gün biraz daha artar. Bir süre sonra gizlice sevgilisini takip eden Ali Bey, Mahpeyker'in kendisini Abdullah Efendi ile aldattığını öğrenir.

        Bunun üzerine çift bir süre görüşmez. Bu zaman zarfında Ali Bey ile cariyesi Dilaşup yakınlaşır. Buna engel olmak isteyen Mahpeyker, Dilaşup'a iftira atar. Ali Bey cariyesini önce döver sonra esir pazarında satar.

        Romanın düğüm bölümünde ise Ali Bey'in ceketini giyen Dilaşup bıçaklanarak öldürülür. Cariyesinin intikamını almak isteyen Ali Bey, Mahpeyker'i öldürür.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ