Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Sak: Boş yaşıyoruz! - Magazin haberleri
        1

        Son olarak SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da rol alan İrem Sak, Beşiktaş'tan Nişantaşı'na doğru yürürken objektiflere takıldı.

        2

        Ünlü oyuncu gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Sak, "Bu pandemi yüzünden boş yaşıyoruz, artık çok sıkıldım her şeyi özledim. Umarım en yakın zamanda bu virüsten kurtuluruz." dedi.

        3

        "3 YILDIR SEVGİLİM YOK"

        Sak, geçtiğimiz haftalarda katıldığım bir programda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu "Hiç seni sevgilinle görmedik. Bir ilişkin oldu mu" sorusuna, "Evet görmediniz. Denk gelmedi. Çekemediler. En son 2017'de sevgilim oldu, ayrıldık. 3 yıldır sevgilim yok." yanıtını vermişti. İrem Sak'ın son sevgilisinin ise sektörden biri olduğunu ifade etmişti.

        4

        "DOLGULARIM ERİDİ"

        Sak, yüzüne dolgu yaptırdığını ama 6 ayda bir yenilenmesi gereken dolgularının karantina döneminde eridiğini söylemişti.


        5

        Estetiğe karşı olmadığını belirten 34 yaşındaki oyuncu, “Kaşlarımı alıyorum, burun ameliyatı geçirdim, hem de tam 3 kere. İlkinde doktorum sakın birkaç ay elleme demişken 15’inci günde abimle çarpıştık. Kafalar birbirine girince toparlamak için 2 kere daha ameliyat oldum. Burnumdaki sıkıntı sesimi etkiliyordu. Dişime de çok tel taktırdım” demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ