Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Sak: Çevreci bir insanım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Son olarak SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da rol alan İrem Sak, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

        Bir ajanstan çıkan Sak, çevreci bir insan olduğu için benzinli otomobil almak yerine elektrikli araç almayı düşündüğünü söyledi.

        İrem Sak, "İnşallah elektrikli arabam da olur. Scooterım da elektrikle çalışıyor. Benzinli araç sevmediğim için otomobilim olmadı hiç" ifadelerini kullandı.

        2

        "ÇEVRECİ BİR İNSANIM"

        Sak, geçtiğimiz günlerde videolarını paylaştığı elektrikli otomobille ilgili sorular üzerine şu açıklamayı yaptı:

        Almadım ama o test sürüşüydü, elektrikli arabaydı. Tabi ehliyetim var ama benzinli araç sevmediğim için hiçbir zaman otomobilim olmadı. İnşallah bir elektrikli arabam olur. Çevreci bir insan olduğum için bu da elektrikli. Pandemiden önce de hep metrodaydım, metroyu tercih ediyorum. Şimdi pandemiden dolayı bununla geziyorum.

        3

        "TÜRÜN HİÇ ÖNEMİ YOK"

        Yeni dizi projeleri üzerine çalıştığını da anlatan ünlü oyuncu, "Komedi mi yoksa dram işi mi tercih ediyorsunuz?" sorusuna, "Bir şeyler var. Kesinleşince haber veririm. Sinema değil, dizi. Benim gönlüm türden ziyade iyi senaryodan yana. Ben o kafalardaki 'Komedi oyuncusu' algısını kırdım bence. İyi senaryo olsun yeter ki, türün hiç önemi yok. Güzel iş çıksın yeter, komedi de dram da olur" şeklinde yanıt verdi.

        4

        Sak, ayrıca son dönemde kadına, çocuğa ve hayvanlara karşı işlenen suçlarla ilgili olarak cezaların yetersiz olduğunu ve bu işin sosyal medyaya yazarak çözülemeyeceğini sözlerine ekledi.

        5

        "DÜZELMESİNİ BEKLİYORUZ"

        İrem Sak, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Bu bizim hashtaglarla ya da eylemlerle çözülse, herhalde çözülürdü. Sosyal medyayla çözülmüyor. Yazmayınca kendini susmuş, bir şey yapmamış gibi hissediyorsun ama çözüm o değil. Çözüm adalet ama olmuyor. Ceza ve yaptırım var mı sizce kadına ve hayvana şiddet uygulayan birisiyle ilgili? Bekliyoruz düzelmesini...

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ