Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İstanbul Bilişim enflasyonla mücadele için binlerce üründe yüzde 10 ve üzeri indirim - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye'nin teknoloji perakende pazarındaki önemli oyuncularından olan İstanbul Bilişim, tüm ürünlerinde en az yüzde 10 oranında ekstra indirim yaparak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’’nı güçlü bir şekilde desteklediğini duyurdu. İstanbul Bilişim’in kampanya kapsamında yaptığı indirimin tutarı bazı ürünlerde 1.500 TL’yi geçiyor.

        İstanbul Bilişim, yerli ürün satışını yılsonuna kadar yüzde 20'nin üzerine çıkaracağını duyurarak milli üretim üzerine kurulan ticaret kampanyasına da tam destek verdiğini açıklamıştı.

        İstanbul Bilişim CEO'su Ediz Akın, “Ülkemiz için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Türkiye, geçmişinde de pek çok kez zorlukları millet olarak omuz omuza vererek atlatmasını bilmiş, büyük bir ülke, güçlü bir ekonomidir. Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı, son iki aydır yaşanan fiyat artışları ile mücadelede etkin bir adım olduğunu değerlendiriyoruz. İstanbul Bilişim olarak, biz de tüm ürünlerimizde yüzde 10 oranında indirim uygulayarak bu mücadeleye güçlü bir şekilde destekliyoruz. Bu programın ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ