Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul iftar vakti saati 2018! Bugün akşam ezanı İstanbul'da saat kaçta okunacak? 24 Mayıs İstanbul iftar!
        1

        İstanbul iftar saatini Ramazan ayının 9. orucunu tutan İstanbullular araştırıyor. Diyanet Ramazan imsakiyesine göre İstanbullular dün iftarı saat 20.29'da yaptı. Sabah saat 03.41'e kadar sahur yapılan İstanbul'da bugün iftar saat kaçta yapılacak? İşte 24 Mayıs iftar ve sahur vakitleri...

        2

        İSTANBUL İFTAR VAKTİ - 24 MAYIS

        24 Mayıs 2018 Perşembe günü İstanbullular saat 03.41'e kadar yaptıkları sahurun ardından tuttukları orucu saat 20:30'da okunacak akşam ezanıyla birlikte açacak. İstanbul iftar vakti saati 20.30 olarak belirlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 Ramazan imsakiyesi il il sorgulamak için tıklayınız :

        http://www.haberturk.com/ramazan/imsakiye

        3

        İSTANBUL SAHUR VAKTİ

        Bu akşam açılacak orucun ardından, İstanbullular yarın (25 Mayıs) tutulacak 2018 Ramazan ayının 10. orucu için saat 03.39'a kadar sahur yapacak. İstanbullular yarın akşam saat 20.31'da okunacak akşam ezanıyla oruçlarını açacak.

        4

        GÜNÜN DUASI

        Allah'ım! Bu günde iyi insanlarla arkadaş olmaya beni muvaffak kıl ve kötü insanların arkadaşlığından beni uzaklaştır. Rahmetinle bana ebediyet ve sükûnet yurdu olan -cennette- yer ver; ilahlığın hakkına, ey âlemlerin ilahı!

        5

        AYET

        Ey iman edenler! rükû edin, secdeye varın, Rabbinize kulluk edin, iyilik yapın ki kurtulabilesiniz.

        Hac, 77

        HADİS

        Nebî salla`llahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur: (Ashâb`ım!) Siz leyle-i Kadr`i ramazan`ın aşr-ı ahîrinde arayınız! Leyle-i Kadir, ya ramazan`dan dokuz (gece) kala, yâhud yedi (gece) kala, yâhud da beş (gece) kaladır.

        Abdullah İbni Abbâs

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ