Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor İşte Beşiktaş'ın kaleci planı! - MKE Ankaragücü Haberleri
        1

        Süper Lig'de art arda aldığı 6 galibiyetle şampiyonluk potasına giren Beşiktaş'ta yönetim gelecek sezonun transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

        2

        Pek çok mevki için liste hazırlayan siyah-beyazlıların gündemindeki en önemli bölgelerden birisi de kale...

        3

        Sezon başında 8.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla Liverpool'dan kiralanan Loris Karius'un uzun süre eleştirilse de son haftalarda artan formu yönetimi mutlu etti.

        4

        Zor günler geçiren ve yediği hatalı gollerle taraftarların tepkisini çeken Karius, Atiker Konyaspor ile oynanan maçta ıslıklanmıştı.

        5

        Başakşehir ve son oynanan Ankaragücü maçında yaptığı kurtarışlarla Kartal'ı hayatta tutan Alman file bekçisinin yeni sezonda da Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

        6

        Başakşehir ve son oynanan Ankaragücü maçında yaptığı kurtarışlarla Kartal'ı hayatta tutan Alman file bekçisinin yeni sezonda da Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

        7

        Beşiktaşlı kurmayların Karius'la devam edilmesi halinde 1 yerli kaleci, Alman eldivenin gitmesi halinde ise 2 kaleci alması bekleniyor.

        8

        KARIUS GİDERSE FABRI

        Siyah-beyazlılar, Karius'un ayrılması durumunda ilk olarak eski kalecisi Fabri'yi gündemine alacak.

        9

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a sezon başında transfer olan İspanyol kaleci, burada umduğunu bulamadı ve kadroya girmekte dahi zorlandı.

        10

        Fulham'ın ligden düşmesi kesinleşirken Fabri'nin de Kartal'a haber gönderdiği ve dönmeye hazır olduğunu söylediği ifade edildi.

        11

        Beşiktaş yönetimi, Karius'la devam edilmemesi halinde Fabri'ye imza attırmaya kesin gözüyle bakıyor.

        12

        2 YERLİ GÜNDEMDE

        Yabancı kuralı nedeniyle maç kadrosunda bir yabancı ve bir yerli kaleci bulundurmak zorunda olan siyah-beyazlılar, bunun için de hedeflerini belirledi.

        13

        Kadro dışı bırakılan Tolga Zengin ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Beşiktaş, genç Utku Yuvakıran'ın yanına bir yerliyi daha eklemeyi planlıyor.

        14

        Kartal'ın bu noktada ilk alternatifi Ankaragücü'nde bu sezonki performansıyla göz dolduran Altay Bayındır...

        15

        21 yaşındaki file bekçisinin gelecek vadeden performansını dikkatle takip eden siyah-beyazlılar, sözleşmesi 2020'de sona erecek olan Altay için sezon sonunda Başkent ekibinin kapısını çalacak.

        16

        Uygun bir bonservisle bu transferi noktalamak isteyen Beşiktaş'ın diğer alternatifi ise devre arasında da gündeme gelen Yeni Malatyasporlu Ertaç Özbir...

        17

        Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki kaleci, Altay'dan olumlu yanıt alınamaması halinde bedelsiz olarak kadroya katılabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ