Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İşte Mayıs ayının en iyi 10 dizisi! BBC'ye göre Mayıs ayının en sevilen 10 dizisi!
        1

        1. AMERICAN BORN CHINESE

        Disney'in Gene Luen Yang'ın 2006 tarihli çizgi romanından uyarlanan fantastik komedi dizisi, bir ergenliğe giriş öyküsünü Çin mitolojisinden öğelerle anlatıyor. Jin Wang (Ben Wang) hem okulda hem de evde zor zamanlar geçirir.

        Ergenliğin dertlerinin üzerine bir de öğretmeni Jin'i Çinli değişim öğrencisi Wei-Chen (Jimmy Liu) ile takılmaya zorlar. Sadece uyum sağlamak isteyen Jin, Çinli bir çocuğun peşinde takılmasından rahatsızlık duyar. Ancak bir süre sonra bu yeni arkdaşının kendisiyle bu kadar barışık olmasından etkileniyor.

        2

        2. PLATONİC

        Platonic yolları ayrılmış iki eski arkadaşın tekrar bir araya gelmesini konu alan tatlı ve komik bir dizi. Sylvia (Rose Byrne) bir zamanlar en iyi arkadaşı olan Will'in (Seth Rogen) boşanacağını öğreniyor. Uzun yıllardır konuşmadıkları için Sylvia Will ile iletişime geçmek istemiyor, ancak Sylvia'nın kocası Will'i araması için kadını ikna ediyor.

        3

        3. HİGH DESERT

        High Desert, hayatının büyük bölümünü uyuşturucu satıcısı olarak geçirmiş ve rehabilitasyona girip çıkmış olan Peggy Newman'ın (Patrica Arquette) yaşadığı küçük Kaliforniya çöl kasabasında özel dedektiflik yapmak zorunda kalmasını anlatıyor.

        4

        4. CİTY ON FİRE

        City on Fire'ın açılış sahnesinde New York, Centrak Park'ta başından vurulmuş bir genç kadın bulunuyor. Ardından birkaç hafta öncesine giden dizi, biraz tuhaf bir genç olan Charlie'yi (Wyatt Oleff), güzel ve havalı Samantha (Chase Sui Wonders) ile tanışmasını terapistine anlatırken devam ediyor.

        5

        5. CLASS OF 09

        Class of 09, 2009 yılında Quantico'daki eğitim merkezinden mezun olan ve bir arkadaşlarının ölümünün ardından yeniden bir araya gelen bir grup FBI ajanını konu alıyor.

        6

        6. SİLO

        Silo, roman serisinden uyarlandı. Dünyadaki son 10 bin insan yerin kilometrelerce altına gömülü, kendi kendine yeten çok katlı bir tesiste yaşar. Gezegenin yüzeyi o kadar zehirlidir ki, dışarıya çıkmaya cesaret eden herkes dakikalar içerisine ölür.

        7

        7. BUPKİS

        Komedyen ve oyuncu Pete Davidson'ın kendisini canlandırdığı yarım saatlik sitcom'da Larry David'in Curb Your Enthusiasm'ından esintiler yer alıyor. Yapımda akıl sağlığı sorunları ve uyuşturucu kullanımı konusunda açık davranan Davidson aynı zamanda aşk hayatıyla da dikkat çekiyor. Komedyen geçmişte Kim Kardashian, Ariana Grande, Kate Beckinsale ve Phoebe Dynevor ile ilişki yaşamıştı.

        8

        8. QUEEN CHARLOTTE: A BRİDGERTON STORY

        Popüler Netflix dizisi Bridgerton'ın devam niteliğindeki yapım, Kraliçe Charlotte'un hayatını konu alıyor.

        9

        9. WHİTE HOUSE PLUMBERS

        Beş bölümden oluşan dizide Justin Theroux ve Woody Harrelson, korumaya çalıştıkları başkanı yanlışıkla deviren talihsiz ikili G Gordon Liddy ve E. Howard Hunt'ı canlandırıyor.

        10

        10. FUBAR

        Bir dizide ilk defa başrol olan Arnold Schwarzenegger 65 yalında çetin ceviz bir delikanlıyı canlandırıyor. Antwerp'te kanlı elmasları çalarak bir insan kaçakçısının yerini öğrenen ajan Luke Brunner, CIA için yaptığı son işten sonra artık emekli olmuş ve altın yıllarını, geri kazanmayı umduğu eski karısıyla dünyayı dolaşarak geçirmeyi planlar. Ama işler tahmin ettiği gibi gitmez.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ