Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İtalyanlar bombayı duyurdu! Galatasaray, Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor - GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de 23. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın transfer gündemi hareketleniyor. İtalyan basınından Corriere dello Sport, sarı-kırmızılıların Merih Demiral için harekete geçtiğini haberleştirdi.

        2

        Haberde Gian Piero Gasperi'nin Atalanta ile olan sözleşmesini 2025'e kadar uzatmasının, kulübün transfer çalışmalarına da yön vermiş durumda olduğu belirtildi.

        3

        Gasperini'nin 25 yaşındaki milli futbolcunun performansından memnun kalmadığı ve ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği de kaydedildi.

        4

        Inter'in kısa süre öncesine kadar Merih'in peşinde olduğu ancak Skriniar'ın PSG'ye transferinin yatması sebebiyle milli futbolcunun da kulübünde kaldığı belirtildi.

        5

        Atalanta'nın piyasa değeri hala yüksek iken Merih Demiral'ı elden çıkarmak istediği ve Galatasaray'ın milli savunmacı ile ilgilendiği kaydedildi.

        6

        Caleb Okoli'nin Atalanta'ya geri dönecek olmasının yanı sıra Atalanta'nın Isak Hien'i renklerine bağlamak istediği de öne sürüldü.