Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP'ye mutlak butlan kararına yönelik partilerden açıklamalar | Son dakika haberleri

        ANKA'nın haberine göre; İYİ Parti kaynaklarından yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38'inci Olağan Kurultayı'na ilişkin mahkeme kararının ardından İYİ Parti Başkanlık Divanı ve Meclis Grubu, 22 Mayıs Cuma saat 10.00'da Genel Başkan Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun başkanlığında olağanüstü toplanacaktır" denildi.

        ÜMİT ÖZDAĞ DA OLAĞANÜSTÜ TOPLANACAKLARINI DUYURDU

        Antalya’nın Serik ilçesinde başlattığı 3 günlük programı iptal ederek Ankara’ya döndüğünü açıklayan Özdağ, partisinin gelişmeler üzerine olağanüstü toplanacağını duyurdu.

        Özdağ, Zafer Partisi divanının bu akşam saat 20.00’de Ali Şehirlioğlu başkanlığında toplanacağını belirtti. Yarın saat 11.00’de ise ikinci toplantının kendi başkanlığında gerçekleştirileceğini kaydetti.

        REKLAM

        DEM PARTİ, ÖZEL'İ ARADI

        DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Özgür Özel’i telefonla aradı.

        Eş Genel Başkanlar, Özel’e desteklerini ve dayanışma duygularını iletti.

        SAADET PARTİSİ'NDEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANMA

        Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı için mutlak butlan kararını değerlendirmek üzere milletvekilleri ve kurmaylarıyla birlikte partisinin genel merkezinde toplandı.

        ERBAKAN: NİHAİ KARAR MİLLETİNDİR

        Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

        Siyasetin yargı kararlarıyla dizayn edilmesini doğru bulmuyoruz. Demokrasilerde çözüm ve karar mercii, mahkemeler değil millettir. Siyasi belirsizlikten çıkış, ancak seçimle mümkündür; geciktirmeyin, sandığı getirin, nihai kararı millet versin!

        *Haberin görselleri AA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Uyuşturucu kartelinin elebaşı İstanbul'da yakalandı

        Almanya tarafından "difüzyon mesajı" ile uluslararası seviyede aranan uyuşturucu kartelinin elebaşlarından V.B., Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve polis tarafından düzenlenen ortak operasyon ile İstanbul'da yakalandı. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ