Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İyilik 19. bölüm full seyret! FOX TV ile İyilik son bölüm seyret tek parça ve kesintisiz
        1

        Yapımcılığını MEDYAPIM, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstlenen dizi Güney Kore dizisi olan “The Queen’s House”tan uyarlanıyor. FOX TV ekranlarında her hafta cuma akşamı 20:00'da ekranlara gelen İyilik dizisi son bölüm araştırılıyor. İşte merakla araştırılan İyilik dizisi 19. son bölüm özeti hakkında...

        2

        İYİLİK SON BÖLÜM İZLE!

        İyilik 19. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. İyilik son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        İYİLİK 19. BÖLÜM ÖZETİ

        Murat, Melis ile evlenebilmek için Neslihan’dan boşanmayı kafasına koymuştur. Onu, çocukları da elinden alacağı konusunda tehdit eder. Sokakta kalan Neslihan, Nehir’in babasıyla gitmesine engel olamaz. Murat, Batu’yu da almak ister. Neslihan çocuklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

        Tüm bunlar yetmezmiş gibi üstüne bir felaket daha olur. Şahika hastaneye kaldırılır, ölüm kalım savaşı veriyordur.

        Neslihan bir taraftan ailesi için ayakta kalma mücadelesi verirken diğer taraftan da Murat ile mücadele ediyordur. Poyraz çıkar karşısına ve onu tüm bu dertlerden kurtaracak bir teklif yapar, “evlenelim...” der. Neslihan, Poyraz’ın evlenme teklifini kabul edecek midir?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ