Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Kaan Yıldırım kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şeklindeki sorular günün en çok merak edilenler arasında yer aldı. İşte Kaan Yıldırım kimdir, kaç yaşındadır? Kaan Yıldırım'ın hayatı ve kariyeri

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

İlk Yılları

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Kariyeri

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

Kişisel Hayatı

14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift 26 Haziran 2019 tarihinde boşandılar.

Filmografi

Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2013 Kayıp Kadir Yardımcı
2014 Ulan İstanbul Ferdi Yardımcı
2015 Adı Mutluluk Batu Başrol
2016 Kalbim Yangın Yeri Volkan Başrol
2017 Klavye Delikanlıları Kerem Başrol
2018 İnsanlık Suçu Cemal Gökdemir Başrol
2019- Halka Kaan Karabulut Başrol
Sinema
Yıl Adı Rol Notlar
2014 Ümmü Sıbyan:Zifir   Yapımcı
2015 Yok Artık!   Yapımcı
2017 Bölük   Başrol