Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadıköy'de cinayette dikkat çeken detay: 10 gün önce söylemiş...

        Kadıköy Bağdat Caddesi’nde dün saat 16:30 sıralarında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden İlhan Ünğan cinayetinde önemli gelişme yaşandı.

        TİCARİ TAKSİDEN YOLA ÇIKILDI

        Ünğan’ın arabada bulunan 7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldürülmesinin ardından polis ekipleri harekete geçti.Olayla ilgili yapılan ilk çalışmalarda, katil zanlısının olaydan sonra kaçtığı istikamet belirlendi. Elde edilen kamera görüntülerinde cinayetin ardından koşan, katil zanlısı bir ticari taksiye binerek Gaziosmanpaşa’ya gittiği tespit edildi. Ticari taksiyi bulan polis, taksicinin ifadesini aldı.

        REKLAM

        TETİKÇİ YAKALANDI

        Bırakıldığı nokta tespit edilen tetikçinin izi ticari takside arandı. Ticari takside tetikçinin parmak izi çıktı. Kimliği tespit edilen zanlı, Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliyle birlikte bir kişi daha gözaltına alındı.

        SUÇU KABUL ETTİ

        Yakalanan şüpheli, polise suçunu itiraf ettiği iddia ediliyor. Tetikçi ve yakalanan diğer şüphelinin tüm bağlantıları incelenmeye başlandı. İsmi açıklanmayan şüphelileri azmettiren kişinin kim olduğu araştırılıyor.

        MAHKEMEDE TUTANAĞA GİREN ‘ZİNDAŞTİ TETİKÇİ TUTTU’

        Öldürülen İlhan Ünğan’ın tutuklu ağabeyi Orhan Ünğan, 10 gün önce yapılan duruşma da Zindaşti’nin kardeşini öldürtmek için tetikçi tuttuğunu söylediği ortaya çıktı. Orhan Ünğan’ın bu iddiası tutanaklara geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ