Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'den son dakika! Dehşet manzara! 4 kişinin cesedi çıkarıldı

        Kayseri'de bir kişi eşini ve 3 çoğunu öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

        AA'nın haberine göre, merkez Melikgazi ilçesi Tacettin Veli Mahallesi'nde yaşayan 41 yaşındaki Erol A. ile aynı yaştaki eşi Safiye arasında tartışma çıktı. Erol A., eşini ve çocukları 3 yaşındaki Çınar Berk, 7 yaşındaki Nazlınur Sultan, 16 yaşındaki Selanay'ı boğazlarını keserek öldürdü.

        Baba A. daha sonra ikinci katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Erol A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Anne ve 3 çocuğunun cesetleri otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Sigorta işiyle uğraşan Erol A.'nın "uyuşturucu satın almak, yağma, gasp ve tehdit" gibi 10 ayrı suçtan kaydının bulunduğu, geçen yıl Kayseri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 2 ay psikolojik tedavi gördüğü, önceki ikametinde de evini yakmaya çalıştığı iddia edildi.

        Erol A.'Nın öldürdüğü karısı Safiye'nin ikinci eşi, çocuklarından Selanay'ın bir önceki evliliğinden olduğu öğrenildi.

        "POLİSLER 'BİNAYI BOŞALTIN' DİYE SESLENDİ"

        İHA'nın haberine göre, Kayseri'de 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan baba cinnetinin yaşandığı bina sakinleri olay anını anlattı.

        Olay anına şahitlik eden komşu Özkan Daşdemir Daşdemir, "Olayın olduğu yerin üst katında oturuyorum. Saat 12 gibi eve geldim ve yattım, bir şey yoktu. Gece uyandım, ses geliyordu. Pencereden baktım, 'Hiçbir şey yok' dedim, geri yattım. Ondan sonra gürültü gelmeye başladı. Kalktım, hanımla beraber aşağı indik ve polisler kapıdaydı. Yukarı çık dediler. Hatta 2-3 el ateş de edildi. Yukarı ikinci çıktığımızda polisler 'Binayı boşaltın' diye seslendiler, çocukları kaldırdım ve aşağı indik. Çocuklarla beraber dışarıda bekliyorduk, adam buradan kendini attı. Sedye ile alıp götürdüler, ondan sonra da çocukları çıkardılar. Bir çocuğu elleriyle, birini battaniye ile diğerini de poşete sarılı olarak götürdüler. Biz aileyi hiç tanımıyoruz. Ben Erol'u gördüysem ya bir sefer ya da 2 sefer gördüm. Daha önce daireden sesler geliyordu ama her binadan ses gelir" ifadelerini kullandı.

        GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDILAR

        Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda otopsi işlemleri tamamlanan anne ve 3 çocuğun cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

        Hunat Camisi'ne getirilen anne Safiye, çocuklar Çınar Berk, Nazlınur Sultan ve Selanay Adıyaman'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Erkilet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Cenaze töreni sırasında ailenin yakınları gözyaşı döktü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ