Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Keanu Reeves ile Alexandra Grant evleniyor mu? - Magazin haberleri
        1

        Özel hayatını gözlerden uzak tutan Kanadalı aktör Keanu Reeves, 2019'da Alexandra Grant ile ilişkisini ilan etmişti. Mutlu birliktelikleri süren çiftin 'evlilik' kararı aldığı iddia edildi. İkilinin nikah masasına oturarak ilişkilerini bu yıl içerisinde evlilikle taçlandıracağı konuşuluyor.

        Taraflar, haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini koruyor.

        2

        EL ELE POZ VERMİŞLERDİ

        Daha önce Sandra Bullock, Jennifer Syme, Charlize Theron gibi isimlerle aşk yaşayan Keanu Reeves, 2019 yılında Los Angeles'ta düzenlenen LACMA Art Film gala gecesine sevgilisiyle katılmıştı. Reeves ile Grant, objektiflere el ele poz vermişti.

        Sahip olduğu büyük servete rağmen, mütevazılığı ve yardımseverliği ile dikkat çeken Keanu Reeves'in sevgilisiyle kamera karşısına geçmesi o dönem gündemin ilk sıralarına yerleşmişti.

        3

        "SEVGİLİSİNDEN DAHA GENÇ GÖRÜNÜYOR"

        Yıllar boyunca hayatına kimseyi almayan ünlü oyuncunun yaşadığı romantik ilişkiyi gözler önüne sermesi uzun süre konuşulmuştu.

        Reeves'in sevgilisi hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapılmıştı. 56 yaşındaki Keanu Reeves'in, 47 yaşındaki sevgilisinden daha genç gözüktüğüne ilişkin mesajlar paylaşılmıştı.

        4

        Alexandra Grant'ın pek göz önünde olmayan bir sima olması da, magazin dünyasında merak konusu olmuştu. Pek çok kişi internette Grant hakkında bilgi edinmeye çalışmıştı.

        Alexandra Grant, Los Angeles'ta yaşıyor. Tarih ve stüdyo sanatları dallarında yüksek öğrenim gören Grant'in eserleri birçok önemli müzede sergilendi.

        5

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Modern sanat çalışmalarıyla tanınan Alexandra Grant ile Reeves'in yıllar boyunca yakın arkadaş oldukları da ortaya çıkmıştı. 2008'den beri birbirlerini tanıyan ikili, o dönemde yetişkinler için hazırlanan bir kitap üzerinde birlikte çalışmışlardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ