Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kenan İmirzalıoğlu: Sinem'in (Kobal) sütünün kesilmesinden endişe ettim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kendisi gibi oyuncu olan eşi Sinem Kobal ile Çeşme tatiline ara verip İstanbul'a dönen Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün kuaförden çıkarken objektiflere yansıdı.

        2

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, Türkiye'nin birçok noktasında başlayan orman yangınlarıyla ilgili yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Eşi Sinem Kobal'ın sütten kesilmesinden endişe duyduğunu ifade eden İmirzalıoğlu, "Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor... Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim. Dertleniyordu. Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz içimiz kan ağlıyor." ifadelerini kullandı.

        3

        "AĞAÇLARA KENDİ CANIMIZ GİBİ SAHİP ÇIKMALIYIZ"

        "Yangından mağdur olanlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz." diyen 47 yaşındaki oyuncu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Birçok kişi artık o gördüğü yeşilliği göremeyecek. Küresel ısınma bağıra bağıra geliyor. Ağaçlara kendi canımız gibi sahip çıkmamız gerekiyor. Orman kendisini yeniler, yeter ki insanoğlu oralara bir şey yapmasın. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Yangından 10 gün önce Orman Genel Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk projesini çekmiştik.

        4

        "ZULÜM VARMIŞ GİBİ İMAJ ÇİZİLDİ"

        Öte yandan 1997 yılında düzenlenen "Best Model of Turkey" yarışmasında birinci seçilen İmirzalıoğlu'na geçtiğimiz haftalarda yarışma adaylarının sosyal medyada gündem olan görüntüsü soruldu. İmirzalıoğlu, o karelerin yanlış yorumlandığını belirterek, "O kadar yarışmacı var otel odasında nerede oturacaklar? Sanki orada mankenlere zulüm ediliyormuş gibi bir imaj çizildi. Oradaki arkadaşlara sorun hiçbirinin şikayeti yoktur. Orada zaten yürüyüş yapıyorlar, bir koreografi yapıyorlar. Oraya sandalyeleri getir, kaldır zaman alan şeyler... Gencecik insanlar yerde oturmanın nasıl bir sıkıntısı olabilir ki? Herkese birer tane on numara koltuk mu olacak? Bence yarışmanın kimyasından ayrı bir olay değil." dedi.

        5

        "BAŞARILI OLDU"

        Sinem Kobal, kısa bir süre önce kızları Lalin'in uyku düzeni için eğitim programlarına katılarak uyku sertifikası almıştı. Programın işe yaradığını belirten Kenan İmirzalıoğlu, "Annesinin işi o. Düzgün eğitim vermek için aldı, uyguladı. Çok da başarılı oldu." diye konuştu.

        6

        "ANNESİYLE KARAR VERİR"

        Öte yandan ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, "Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?" sorusuna yanıt vermişti.

        İmirzalıoğlu, "Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak. Kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız da ben sosyal medyayı pek sevmiyorum. Bu sebeple kullanmıyorum." demişti.

        7

        "MUHTEŞEM BİR ANNE OLDU"

        Kenan İmirzalıoğlu, kızıyla ilgili, "Genel olarak annesine benziyor ama içerden bir Kenan bakıyor." ifadelerini kullanmıştı.

        Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum." demişti.

        8

        "KISKANMIYOR DEĞİLİM"

        Daha önce de samimi bir itirafta bulunan Kenan İmirzalıoğlu, "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum." şeklinde konuşmuştu.

        9

        Daha önce kızının kendisine benzediğini söyleyen Kobal, sürpriz yaparak Lalin'in yüzünü göstermişti. Bebeğini sırtında taşırken çekilen selfie'sini Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncunun fotoğrafı 300 binden fazla beğeni almıştı.

        10

        Ardından anneanne Nuray Kobal da kızı Sinem Kobal'ın çocukluk fotoğrafı ile torunu Lalin'in fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı. Lalin'in annesine olan benzerliği dikkat çekmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ