Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kilolu diye terk edilen genç kadın hem kilo verdi hem de Britanya güzeli seçildi!
        1

        Jen Atkins, hayatının güzel bir noktasındaydı. Düğünü için hazırlık yapan genç kadın beklenmedik şekilde terk edildi. Nişanlısı, Jen'i kilolu olduğunu öne sürerek bıraktı.

        2

        Gerçekten de Jen'in yemek ile karmaşık bir ilişkisi vardı. Küçükken çocuklar kilosuyla ilgili acımasız lakaplar takıyor hatta ona yiyecek fırlatıyorlardı. Annesi ona ev yemekleri yaparken o gizlice abur cubur yiyordu.

        3

        Vücudunu "doyumsuz bir çukur" olarak nitelendirdi ve bu da onu hiç ara vermeden kontrolsüz bir şekilde yemek yemeye itti. Bu eğilimler, gençlik yıllarında daha da kötüleşti.

        Nişanlısıyla her şeyin yolunda gittiğini düşünen Jen'in mutluluk balonu bir anda patladı. Beklenmedik ayrılık, onu kendine ilişkin algısını yeniden değerlendirmeye ve acı verici gerçekle doğrudan yüzleşmeye zorladı.

        4

        Yerel bir spor salonuna kaydoldu ve iki yıl içinde 54 bedenden 42 bedene düştü. Önce Miss England 2018 yarışmasını ikinci olarak bitirdi arkasından 75. Büyük Britanya Güzeli seçildi.

        5

        Atkin, eski sevgilisinin onunla gurur duyacağına inanıyor, ancak tekrar bir araya gelmeye niyeti yok. Hayatının aşkını buldu ve Bayan Büyük Britanya'yı kazanmadan sadece beş ay önce Chris isimli bir adam ile evlendi.

        6

        İşte, Jen'in son halinden kareler...