Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvanç Tatlıtuğ yine sosyal medyayı salladı: Başak Dizer zorla çektirmiş! - Magazin haberleri
        1

        2016'da evlenen ve magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in mutlu birliktelikleri sürüyor. Geçtiğimiz aylarda baba olacağı iddia edilen ancak haklarında çıkan haberleri yalanlayan çiftten Tatlıtuğ, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        YİNE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

        Bir süredir yeni imajı ile gündemden düşmeyen Tatlıtuğ, objektif karşısına geçti. Son dönemde Instagram hesabını daha aktif kullanmaya başlayan ünlü oyuncunun, paylaşımı yine büyük yankı uyandırdı. Takipçileri tarzıyla dikkat çeken Tatlıtuğ'un gönderisine kayıtsız kalmadı. Kullanıcılardan Kıvanç Tatlıtuğ'a, "Günüm güzelleşti" ve "Maşallah" şeklinde yorumlar geldi. Ünlü oyuncunun fotoğrafı 460 binden fazla beğeni aldı.

        3

        BAŞAK DİZER ZORLA ÇEKTİRMİŞ!

        Eşinin ardından kamera karşısına geçen Başak Dizer ise bir takipçisinin, "Abla bu fotoğrafı Kıvanç ağabeye zorla çektirmedin değil mi?" sorusuna, "Çektirdim..." yanıtını verdi.

        4

        "GÜNAYDIN" POZU

        27 Ekim'de 38 yaşına basacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, ardından bu fotoğrafını ise, "Günaydın..." ifadeleriyle 3,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

        5

        KIVANÇ PITT!

        Tatlıtuğ, daha önce yönetmen Uluç Bayraktar'ın nikahına katılmıştı. Ünlü oyuncunun eşiyle yer aldığı fotoğraf da çok konuşulmuştu. Tatlıtuğ, aktör Brad Pitt'e benzetilmişti.

        6

        Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce de bu fotoğrafıyla 'Indiana Jones' karakterine ve eski futbolcu David Beckham'a benzetilmişti.

        13
        14
        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ