Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kolera: Sagopa Kajmer tarafından tehdit ediliyorum - Magazin haberleri
        1

        'Sagopa Kajmer' ismiyle tanınan ünlü rapçi Yunus Özyavuz, sosyal medya hesabından 20 yıldır birlikte olduğu 'Kolera' lakaplı Esen Güler ile evliliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu.

        2

        Ünlü rapçinin kendisini dövdüğünü iddia eden eski eşi Kolera (Esen Güler) katıldığı 2. Sayfa programında açıklamalarda bulundu. İşte Güler'in açıklamalarından satırbaşları:

        3

        Sırtımda oluşan hasardan habersizdim. Geçen gün gittim ve öğrenince böyle bir patlama yaşadım. Amacım kimseye zarar vermek değil ama patlama yaşadım.

        4

        Belimde kayıklar var, ezikler, büzükler var bir şeyler... Benim tek amacım koruma tedbiri aldırmak.

        5

        "SAGOPA TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORUM"

        Evliyken hiç şiddet görmedim. Boşandıktan sonra şiddet gördüm. Sagopa Kajmer tarafından tehdit alıyorum. Ben tehdit edildiğimi açıklayınca silahlı fotoğraf koyan sosyal medya hesabına kendisi! Ve ben bunu da bir tehdit olarak algılıyorum. Ayrıca zaten dinleyicilerden, hayranlarından gelen tehditler de çok.

        6

        Esen Güler, eski eşinin 20 yaşında bir sevgilisi olduğunu öğrenince sinirlendiği yönünde çıkan iddialara da, "Asla yok öyle bir şey. O iddiaların üzerine ben albüm bile çıkardım o acıları atlattım. Net bir şekilde kendisini hiç sevmediğimi söyleyebilirim." dedi.