Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya haberleri: Alzheimer hastasıydı tam 9 gün oldu | SON DAKİKA HABER | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Konya'da, Alzheimer hastası Mevlüt Aybattı (74), 9 Şubat'ta Konya kent merkezindeki Karatay Otobüs Terminali'nde bindiği minibüsle yaşadığı Hadim İlçesi'ne bağlı Dedemli Mahallesi'ne gitti.

        KAYIP İHBARINDA BULUNULDU

        DHA'daki habere göre mahallede en son 11 Şubat’ta görülen Aybattı'dan haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.

        METRUK EVLER VE DERE YATAKLARI ARANIYOR

        İhbarla bölgeye jandarma komandolar, AFAD ekipleri ve gönüllüler hareket etti. 200'e yakın görevlinin katıldığı çalışmalarda Dedemli Mahallesi'ndeki metruk evler, dere yatakları, ormanlık alanlar ve göletler aranıyor.

        REKLAM

        CEP TELEFONU SİNYALİ SON İZ

        Hassas burunlu köpekler, yapay zeka destekli dronlar ile çalışmalar sürerken; Aybattı'nın cep telefonunun en son yaşadığı ve görüldüğü Dedemli Mahallesi'nde sinyal verdiği belirtildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ortaokulda bıçaklı kavga: 1 öğrenci yaralı

        Kayseri'nin Talas ilçesinde bir ortaokulda çıkan kavgada bıçakla yaralanan bir öğrenci tedavi altına alındı. (IHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ