Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Konyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş'ın muhtemel 11'leri belli oldu mu? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'de geçtiğimiz hafta evinde Kasımpaşa'yı mağlup eden Beşiktaş, 19. hafta mücadelesinde Konyaspor'a konuk olacak. Zirve yarışından kopmak istemeyen Kara Kartal, zorlu deplasmandan üç puanla ayrılıp yoluna devam etmek istiyor.

        2

        Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine yazdırdığı 29 puanla 5. sırada yer alıyor.

        3

        Ligde yaptığı 17 mücadelenin 6'sını kazanan, 9'unda berabere kalan ve 2'sinden mağlup ayrılan Konyaspor ise haftaya 27 puanla 7. basamakta girdi.

        4

        BEŞİKTAŞ DIŞ SAHADA 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

        Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de rakiplerine konuk olduğu son 3 müsabakada galibiyet elde edemedi. Ligdeki son deplasman galibiyetini 9. haftada Giresunspor karşısında alan Beşiktaş, dış sahada çıktığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Bu karşılaşmalarda Atakaş Hatayspor ve Galatasaray'a yenilen siyah-beyazlılar, Gaziantep FK ile de berabere kaldı.

        5

        Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünü yaptığı Beşiktaş, Konyaspor'a üstünlük kurarak dış sahada 8 Ekim 2022'den bu yana süren galibiyet özlemine son vermek istiyor. Siyah-beyazlılar ayrıca ligdeki galibiyet serisini de 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

        6

        KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Konyaspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele saat 16.00'da başlayacak. Hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

        7

        GHEZZAL VE SALİH YOK

        Beşiktaş'ta 2 futbolcu, Arabam.com Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Tedavisi süren Rachid Ghezzal ile sarı kart cezalısı Salih Uçan, Konyaspor maçında görev yapamayacak.

        8

        Wout Weghorst'un Manchester United'a transfer olmasının ardından ilk maçına çıkacak olan siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, 11'ini büyük ölçüde belirledi.

        9

        İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ: