Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Konyaspor - Galatasaray maçına doğru! Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk'ten Erhan Kaanadıgüzel'in haberine göre; Süper Lig’de haftalardır takip ettiği Medipol Başakşehir’in evinde Çaykur Rize’yle berabere kalmasıyla Konya deplasmanı öncesi liderlik şansı doğan Galatasaray, kritik mücadeleyi kazanarak kalan 4 maç öncesi avantaj yakalamanın peşinde…

        2

        Kazandığı son 4 şampiyonlukta da kalan 4 haftaya lider girmesi halinde ipi göğüsleyen Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim de rakiplerine karşı psikolojik üstünlüğü ele geçirmek istiyor. Takımının kupadaki Y.Malatya deplasmanında ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olan deneyimli çalıştırıcı, buna rağmen ipleri sıkıyor.

        3

        Konya deplasmanından da güzel oyunla 3 puan alarak liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapan İmparator, “Artık her maçımız final… Ancak burada lider olabiliriz. Geçtiğimiz sezon da benzer bir seriyle şampiyon olmuştuk. Yine bir seri yakalayıp sezon sonu hep birlikte şampiyonluğumuzu kutlayalım. Size güvenim tam, bitirin bu işi… Önce lider olalım sonra devamını getirelim ve şampiyon olalım” ifadeleriyle oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

        4

        MARCAO MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

        Ziraat Türkiye Kupası’nda hafta arası karşılaşılan Yeni Malatya deplasmanında sakatlanan Marcao, henüz tam olarak iyileşmemesine rağmen Konya deplasmanına götürüldü.

        5

        Takımı şampiyonluğa giderken taşın altına elini koymak isteyen 23 yaşındaki futbolcunun, teknik direktör Fatih Terim’e oynamak istediğini söylediği ifade edildi. Ancak kalan haftalardaki zorlu fikstürü göz önüne alınca genç oyuncusunu kaybetmek istemeyen Terim, savunma ikilisi olarak Luyindama ve Donk ikilisini ön planda tutuyor.

        6

        Buna rağmen hafif ağrıları olan Marcao’nun kesin durumuna maç saatinde bakılacak. Brezilyalı stoper kendini iyi hissederse ve oynayabilecek durumda olursa ilk 11’de sahaya çıkacak.