Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Kötü günler geride kaldı... İşte 27 Temmuz haftası burç yorumlarınız...
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Ağustos ayının neşesini ve coşkusunu hissedeceğimiz bir haftaya giriyoruz. Geçtiğimiz hafta, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle bu hafta da güzel etkilerle karşılaşacağız. Yeni başlangıçlar, yeni aşklar, sosyal ilişkilerde hareketlilik haftanın önemli konuları olacak. Ancak aile ile olan ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 27 Temmuz – 2 Ağustos haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatında şansınızın açılacağı bir haftadasınız sevgili Koç burçları… Geçtiğimiz hafta Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle güzel bir dönemin kapısı aralanıyor. Var olan ilişkinizde birbirinize daha yakın ve açık olacaksınız. Eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili gurur verici haberler alabilirsiniz. Yalnızsanız hayatınıza heyecan katacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kariyer ve iş ilişkileriniz ise hafta sonundan itibaren hareketleniyor. Ayrıca finans konuları, alım-satım, yatırım işlerinde beklediğiniz sonuçlara yaklaşabilirsiniz. Beklenmedik olaylara hazır olun.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Boğa burçları, yeni haftada eğer sağlığınızla ilgili problemler varsa daha güzel bir sürece giriyorsunuz. Enerjinizin artmasıyla etrafınızda dikkat çekeceksiniz. Pandemi döneminde kendinizi dış dünyaya kapamış olabilirsiniz bu dönem ve sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem artıyor. Özellikle aile ile bağlarınız güçlenecek. Uzun süredir büyüklerinizden ayrıysanız bayramda bir araya gelecek ve kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Ağustos başından itibaren ise iş ilişkilerinde gerginliklere dikkat etmeli ve daha kontrollü hareket etmelisiniz.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili İkizler burçları… Karamsarlıktan kurtulduğunuz ve daha neşeli olduğunuz bir haftaya giriyorsunuz. Geçtiğimiz hafta Güneş’in Aslan burcuna geçişiyle ağustos sonuna kadar kariyerde destekleneceksiniz. Örneğin mevcut işinizde verdiğiniz kararlarla başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Veya hayatınızda yenilikler yapmak isteyip farklı bir işe yönelebilirsiniz. Bu değişimle beraber maddi anlamda daha çok güçlenecek ve liderlik özelliklerinizle bulunduğunuz konumu sağlamlaştıracaksınız. Ağustos başından itibaren ise para konularıyla boğuşabilirsiniz. Ödemeler, gelir-gider hesapları, kredilerle ilgili konularda yapılanmaya gitmelisiniz.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya ve ağustos ayına enerjik etkilerle başlıyorsunuz sevgili Yengeç burçları… Haftanın odak noktalarından biri ise yatırım olacak. Bu aralar paranızı çoğaltmak, mevcut durumu düzeltmek, maddi konularda düze çıkmak için sıkça kafa yoruyorsunuz. Birikimlerinizle bir yatırım yapmak isteyecek ve vakit kaybetmeden harekete geçeceksiniz. Ancak harcamalar da bir o kadar artacağından dikkatli olmakta fayda var. Aşk ve ilişkilere gelecek olursak bonkör olduğunuz bir dönemdesiniz… Birbirinizi yapacağınız sürprizlerle şımartabilirsiniz.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçip giden sıkıntılı günlerin ardından şanslı bir zaman dilimine giriyorsunuz sevgili Aslan burçları… Geçtiğimiz hafta Güneş’in burcunuza geçişiyle doğum gününüzü kutlamaya başladınız. 22 Ağustos’a kadar istekleriniz, dilekleriniz gerçekleşebilir. Hayatınızdan güzellikler eksik olmayacak ve sizi mutsuz eden konularda iyileşmeler meydana gelecek. Örneğin aşktan yana şansınızın olmadığını düşünüyorsanız bu aralar etrafınıza dikkatlice bakmalısınız. Çünkü gözler üzerinizde olabilir. Ağustos başından itibaren ise kariyerle alakalı birtakım gelişmeler, iş değişiklikleri yaşanabilir…

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hem fiziksel hem de psikolojik olarak güçleneceğiniz bir haftadasınız sevgili Başak burçları… 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçişinden sonra kendinizi kuvvetli ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Tatil planları ve arkadaşlarınızla yapacağınız aktivitelerle iş yoğunluğuna ara verip kendinize gelebilirsiniz. Var olan sağlık sorunlarını geride bırakarak motive olabilirsiniz. Aşkta şansınız zaten açıktı ancak ağustos ayında da şans daha çok yanınızda olacak. Evliler, bu aralar güzel haberlerle mutluluklarını taçlandırırken bekarlar ise yeni ilişkilere göz kırpacak.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda güçleneceğiniz ve şansınızın açık olduğu bir haftadasınız sevgili Terazi burçları… Geçtiğimiz haftalarda yaptığınız yatırımların meyvelerini toplama zamanı geldi. Elinize geçecek ufak paralarla borçlarınızı dengeleyebilir ve huzurlu bir bayram geçirebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta Güneş’in Ay burcuna geçmesi ise cesaret veriyor sizlere… Yapamam dediğiniz, ertelediğiniz, uzak durduğunuz işlere daha kolay girişebileceksiniz. İşinizle ilgili güzel haberler alabilir ve ailenizle daha keyifli vakit geçirebilirsiniz.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İş yoğunluğundan kafanızı kaldıracağınız ve kendinizi düşünerek hareket edeceğiniz bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Kısa seyahatler ya da akraba ziyaretleriyle deşarj oluyorsunuz. Bayram öncesi ise işlerinizi tamamlamaya çalışacak ve patronlarınızdan takdir göreceksiniz. Sorumluluk sahibi Akrep burçları bu süreçte yükselişe geçebilir, belki de kariyerde farklı bir yöne ilerleyebilirler. Ağustos başında ise başladığınız eğitimler ve kurslarla ilgili ciddi yollar kat edebilirsiniz. Ya da yeni bir eğitime başlayarak geleceğe yatırım yapabilirsiniz. Öte yandan kardeşlerle olan ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinizi mutsuz hissettiğiniz haftalardan sonra enerjiniz nihayet yerine geliyor. Hayatınızda var olan problemleri kabullenme ve çözme aşamasına gelmiş bulunmaktasınız. Geçmişte sizi rahatsız eden konuları deşecek ve önünüze daha rahat bakma şansı yakalayacaksınız. Üzerinizdeki yükten kurtulduktan sonra ise hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Eğitim, sanat, yurt dışı işlerinde güzel haberler elde edebilirsiniz. Ağustos başında gelirlerinizde artış olabilir. Elinize geçen parayla uzun süredir satın almak istediğiniz bir şeye sahip olabilirsiniz.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya şanslı ve mutlu giriyorsunuz sevgili Oğlak burçları… Kariyer ve finansla alakalı birtakım güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ticaretle uğraşan bir Oğlaksanız satışlarınızda artış meydana gelebilir ve buna istinaden gelirlerinizde de artış gözükebilir. Ya da elinize geçen parayı değerlendirmek adına farklı işlere yönelebilirsiniz. Elinize geçecek parayla derin bir nefes alacaksınız. Sağlığınız da oldukça yerinde… Eğer geçtiğimiz aylarda ufak sakatlıklar geçiren bir Oğlaksanız gücünüzü kazanmaya başlıyorsunuz. Ayrıca bu aralar tatile çıkmak için planlar da yapabilirsiniz.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu haftaya ve Ağustos ayına güzel etkilerle giriyorsunuz sevgili Kova burçları… Geçtiğimiz hafta kariyerde sert etkilerle karşılaşmış olabilirsiniz. Kariyerde bulduğunuz akılcı çözümler ile sorunların üstesinden geleceksiniz. Fakat kendinize karşı acımasız olmamanızda fayda var. Aşk hayatınızda ise aradığınız mutluluğa kavuşuyorsunuz. Partnerinizle evlilik planları yapma olasılığınız, ciddi adımlar atma olasılığınız yüksek. Birbirinize karşı şeffaf oldukça yakınlaştığınızı hissedeceksiniz.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geleceğe biraz umutsuz bakma eğiliminde olan Balık burçları yeni haftaya enerjik ve capcanlı giriyor. Her ne kadar kariyerdeki yoğunluk enerjinizi düşürse de, çalışmalarınızın meyvesini toplayacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Maaş zammı, terfi gibi gelişmelere kendinizi hazırlayın. Ancak aşk hayatınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Yalnızlar bu aralar durgun bir süreçten geçiyor. İlişkisi olanlar ise birbirlerine karşı seslerini yükseltmemeye dikkat etmeli. Sağlığınızla ilgili de olumlu gelişmeler kapıda...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ