Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kourtney Kardashian ile Travis Barker'ın evlilik kararı eski eşi Shoanna Moakler'ı kızdırdı - Magazin haberleri
        1

        Kardashian ailesi bir süredir Kim Kardashian ile Kanye West'in biten ilişkilerinin ardından boşanma süreçleriyle gündemdeyken, ailenin diğer bireylerinden Kourtney ise evlenmeye hazırlanıyor. Kourtney Kardashian (41), bu yılın başından beri aşk yaşadığı sevgilisi Travis Barker (46) ile nikah masasına oturuyor.

        2

        KUMSALDA ORGANİZASYON

        Blink-182 isimli müzik grubunun davulcusu olarak şöhrete kavuşan Barker'ın geçtiğimiz hafta sonu Kaliforniya'nın Montecito kentinde Kardashian'a evlenme teklifi ettiği ortaya çıkmıştı.

        Travis Baker, kumsalda özel bir dekorasyon yaptırararak, kırmızı güller ve beyaz mumların arasında, Kourtney Kardashian'a evlilik teklifinde bulunmuştu. Reality show yıldızı, sevgilisinin teklifine "Evet" yanıtını vermişti. Çift, o anları sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

        3

        Kourtney Kardashian ile Travis Baker, daha sonra aile arasında kutlama yapmak için bir akşam yemeği düzenlemişti. Kim Kardashian, ablasının bu özel gününden kareleri takipçileriyle paylaşmıştı. Kourtney'in tektaşı da paylaşılan fotoğraflar arasındaydı.

        4

        ESKİ EŞTEN MANİDAR PAYLAŞIM

        Ancak Kourtney Kardashian ile Travis Barker'ın evlilik kararı ünlü müzisyenin eski eşi Shanna Moakler'ı kızdırdı. Instagram hesabından manidar bir paylaşımda bulunan Moakler, "Ruhsal bakım için geçici süre kapalıyız." diye yazdı. Ünlü modelin bu mesajı, eski eşinin Kardashian ile nişanlanmasına duyduğu tepkinin bir ifadesi olarak yorumlandı.

        5

        "BEN ONA FAZLA GELİYORUM"

        Shoanna Moakler, her ne kadar yollarını ayırmalarının üzerinden epey bir zaman geçmiş olsa da Travis Barker ile Kourtney Kardashian'ın ilişkisini yermek için hiçbir fırsatı kaçırmamıştı. Moakler, geçtiğimiz mayıs ayında People Dergisi'ne verdiği röportajında kendisinin, Barker için "fazla" olduğunu belirtmişti. 46 yaşındaki model, eski eşi ile Kourtney Kardashian'ın durmadan birbirlerine sarılıp öpüşmelerini de "tuhaf" diye nitelendirip alay etmişti.

        6

        "YUVAMI KOURTNEY'İN KARDEŞİ YIKTI!"

        Shoanna Moakler, işi bir adım daha ileri götürüp, Travis Barker'dan boşanmasına neden olarak da Kourtney Kardashian'ın kardeşi Kim'i göstermişti. İleri sürülenlere göre; Kim Kardashian ile Travis Barker, 2000'lerin başında tanıştılar. O sırada Kim Kardashian bugünkü kadar tanınmıyordu ve Paris Hilton'un asistanlığını yapıyordu. Barker, 2015 yılında yayınlanan 'Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums' adlı kitabında Kim Kardashian'dan hoşlandığını ama onunla aralarında herhangi bir şey geçmediğini anlatmıştı.

        7

        "ONLARIN İLİŞKİSİ OLDUĞUNU GÖZLERİMLE GÖRDÜM"

        Yuvasının Kardashian ailesinin bir üyesi tarafından yıkıldığını iddia eden Shoanna Moakler ise evliliğinin bitmesine neden olarak Travis Barker'ın Kim Kardashian ile yaşadığı kaçamağı göstermişti. "Travis'ten boşandım çünkü onları gördüm. Onların o dönemde bir ilişki yaşadığını gördüm." demişti.

        8

        O DA SEVİNMEDİ

        Bu arada Travis Barker ile Kourtney Kardashian'ın nişanlanmasından memnun olmayan bir başka sevgili daha var. O da Kardashian'ın eski sevgilisi ve üç çocuğunun babası Scott Disick. Page Six'in haberine göre; Yollarını çoktan ayırmış olmalarına rağmen Disick, Kardashian'ın nişanlanması, eski sevgiliyi çılgına çevirdi. Bir süredir birlikte olduğu Amalia Hamlin ile ilişkisi sona eren Scott Disick'in Kourtney Kardashian'dan gelen nişan haberinden sonra daha fazla üzüldüğü ileri sürüldü.

        9

        TATİL POZLARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

        Scott Disick, geçtiğimiz ay Kourtney Kardashian Travis Barker'ın Venedik'te sergilediği aşk pozlarına tepki göstermiş hatta Kardashian'ın kendisinden sonraki sevgilisi Younes Bendjima'yı da işin içine çekmeye çalışmıştı. Fakat Disick, Bendjima'dan hiç beklemediği bir karşılık almıştı. Younes Bendjima, Scott Disick'in, eski sevgilisi Kourtney Kardashian ile Travis Barker'ın fotoğraflarına tepki olarak gönderdiği mesajı da sosyal medyadan ifşa etmişti.

        10

        "BEN SENİN KARDEŞİN DEĞİLİM!"

        Disick, Kardashian ile Barker'ın görüntülenmeleriyle ilgili "Kardeş İtalya'nın ortasında bu ne?" diye yazmıştı. Bendjima, Scott Disick'e Kardashian ile ilgili "O mutlu olduğu sürece benim için fark etmez." yanıtını vermişti. Younes Bendjima, ayrıca Disick'e "Ben senin kardeşin değilim!" diyerek tepki göstermişti.

        11

        ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Kardashian ve Barker birbirlerini çok uzun zamandır tanıyordu. Çifte yakın bir kaynak, "Her ikisi de bazen tek başlarına bazen de birlikte çocuklarına vakit ayırıyorlar. Birbirleriyle yıllardır arkadaş olmanın da getirdiği avantajla iyi geçiniyorlar" dedi.

        12

        Kardashian'ın, uzun süre birlikte olduğu Scott Disick ile ilişkisinden, Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocuğu bulunuyor.

        13

        Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ