Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson, ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu - Son dakika magazin haberleri
        1

        Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; İkiliden Saevarsson, Kuruçeşme'deki bir mekanda iki kız ve iki erkek arkadaşıyla sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi.

        2

        Sabah saat 05:30 sularında mekandan ayrılan Thor Saevarsson, otomobiline binmeden önce arkadaşlarıyla vedalaştı. Bu sırada Saevarsson'ın, bir kız arkadaşını dudağından öpmeye çalışması dikkat çekti.

        3

        Önce kadınlar, ardından da Thor Saevarsson, indikleri otomobil ile yaklaşık 45 dakika İstanbul turu yaptıktan sonra Levent’te bulunan bir otele giriş yaptı.

        4

        Basın mensuplarının görüntü aldıklarını fark eden ünlü isim, gazetecilerin yanına gelerek telefonlarına bakmak istedi. Bu sırada uzaktan kayıt yapan kameradan haberi olmayan Thor Saevarsson, önce otel önündeki valeyi çağırarak, yardım istedi.

        Saevarsson, daha sonra muhabirin ensesini tutarak, çekiştirdi. Thor Saevarsson, patlayan flaşların ardından ise hızlıca otele giriş yaptı.

        5

        "KAVGA ETTİLER" İDDİASI

        İkiliden Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson ile yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından silmiş ve takibi de bırakmıştı.

        İddiaya göre; ünlü çift, geçen hafta arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’deki bir mekanda eğlenmişti. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Deniz ve Saevarsson, bir anda kavga etmeye başlamıştıı. Bir türlü sakinleşmeyen ikilinin kül tablasını yere fırlattığı öne sürülmüştü.

        6

        BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE EVLİLİK TEKLİFİ

        Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. "Evet" yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" demişti.

        7

        Evlilik teklifi sonrası mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Dilan Çiçek Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Takipçileri ise Deniz'in tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

        8

        AİLESİYLE TANIŞMIŞTI

        "Evlilik tarihi henüz belli değil. Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz" açıklamasını yapan ikili, daha sonra yeni yılı İzlanda'da karşılama kararı almıştı. Soluğu sevgilisinin memleketinde alan Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson'ın ailesiyle tanışmayı da ihmal etmemişti.

        9

        "KAYINPEDER"

        Thor Saevarsson'ın babasıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, gönderisinde, "Hanımlar, beyler; kayınpeder..." notunu düşmüştü. Deniz'in bir hayli neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmamıştı.

        10

        "ÇOK MUTLU BİR VERSİYONUM OLUYOR"

        Öte yandan Dilan Çiçek Deniz, "Aşık olunca nasıl bir Dilan oluyorsun? Ve sence ideal aşk nasıl olmalı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Çok ama çok mutlu bir versiyonum oluyor. Aşkı ideal olarak tanımlayıp, mükemmelize etme fikri bile iki tarafı da strese sokan bir şey. Her bireyin algıladığı ve deneyimlediği idealar dünyası ile gerçek arasında çok fark var. Bu iki bambaşka dünyayı ortak bir dünya haline getirmek epey zahmetli fakat bir o kadar da kıymetli. O yüzden güzel ve ince ruhlarla karşılaşınca, gerçekten yaşanan bir his olduğunu söyleyebilirim.

        "SAYGI VE EMPATİ OLMAZSA OLMAZ"

        Bir ilişkideki olmazsa olmazlarını sıralayan oyuncu, "İlki saygı... Kimsenin ilişki kurduğu insanların özel alanlarına girmeye hakkı yok. Bir diğeri empati... Empati kuramayan insanlara denk gelmek beni epey üzüyor. Bu kısacık hayatımızda bunu öğrenemediysek lütfen toplum içine karışmayalım. Ve salt sevgi... Karşındakinden karşılığında bir şey beklemeden, sadece onunla olmayı deneyimlemek ve derin bir bağ kurma hali..." demişti.

        11

        Ayrıca çift, geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ