Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Kraliçe Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice bebek müjdesi verdi
        1

        Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle evlilik törenlerini sessiz sedasız gerçekleştiren İngiliz Kraliyet Ailesi üyesi Prenses Beatrice ile emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi'den bebek müjdesi geldi.

        2

        Kraliyet'ten yapılan açıklamaya göre Kraliçe Elizabeth'in torunu ve Prens Andrew'un büyük kızı Prenses Beatrice ile Mozzi'nin bebek beklediği duyuruldu.

        3

        Saray, Kraliçe II. Elizabeth'in 32 yaşındaki torunu ve 38 yaşındaki Edoardo Mapelli Mozzi'nin ilk çocuklarının sonbaharda dünyaya geleceğini bildirdi ve "Her iki aile de bu haberden çok memnun" şeklinde açıklama yaptı.

        4

        Dünyaya gelecek bebeğin, Kraliçe'nin 12'nci torunu olacaği İngiliz medyasına yansıdı. Prens Harry ile Meghan Markle'ın kızlarının da bu yaz dünyaya gelmesi bekleniyor.

        5

        Beatrice'in küçük kız kardeşi Eugenie ve kocası Jack Brooksbank'ın, August adını verdikleri ilk çocukları şubat ayında dünyaya gelmişti.

        6

        TÖRENDE KRALİÇE ELIZABETH'İN ELBİSESİNİ GİYMİŞTİ

        Prenses Beatrice ile emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi, 2020 yılının temmuz ayında dünyaevine girmişti. Düğünde Prenses Beatrice'in gelinlik ve taç tercihi dikkat çekmişti.

        7

        Prenses Beatrice, düğünde büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'in Norman Hartnel tarafından tasarlanan elbisesini giymişti. Kraliyet düğünlerinde gelinliklerin omuz bölgesinin kapalı olması kuralı olduğundan Beatrice'in elbisesine kol detayları eklenmişti.

        8

        Gelinin taç olarak tercihi ise yine büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'in 1947'deki düğününde taktığı 'Kraliçe Mary'nin Püskül Tacı' olmuştu.

        9