Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kristen Stewart'ın ilginç kırmızı halı tercihi - Magazin haberleri
        1

        "Spencer"da 24 yıl önce hayatını kaybeden Prenses Diana'ya hayat veren Amerikalı aktris Kristen Stewart, önceki gün rol aldığı filmin galasında görüntülendi.

        2

        Ölümünün 24'üncü yılında anılan Prenses Diana'nın yaşamının son yıllarını konu alan filmin yıldızı, kırmızı halıya pijama benzeri bir kıyafetle çıktı.

        Ünlü moda devinin imzasını taşıyan bu ilginç kıyafet, firmanın 2021 sonbahar-kış koleksiyonunda yer alıyor. Saçı için de kıyafetine uygun bir model seçen Kristen Stewart, bu görüntüsüyle büyük ilgi çekti. Kırmızı halıda objektiflere uzun uzun poz veren Stewart, meraklı bakışların odağı oldu.

        İşte diğer magazin dünyasının ünlü isimlerinin kırmızı halı tercihleri...

        3

        78'inci Venedik Film Festivali'nde galası yapılan filmlerden biri de 'Dune'du. Filmin yıldızı Zendaya, ten rengi dar kıyafetiyle sade bir şıklık sergiledi.

        4

        Katıldığı film galalarında ilginç kıyafet tercihleriyle dikkat çeken Timothee Chalamet, rollerini Zendaya ile paylaştığı 'Dune'un kırmızı halısında da geleneği bozmadı. Chalamet, ışıltılı kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

        5

        Fransız model Tina Kunakey de 'Dune' filminin galasına davetli olan isimler arasında yer aldı. Oyuncu Vincent Cassel'in eşi olan Kunakey, galaya yalnız katıldı.

        6

        Festivale yeni sevgilisi Andre Lemmers ile damgasını vuran Adriana Lima, 'Dune'un galasında yalnız boy gösterdi. Ünlü modelin bu kez ışıltılı bir kıyafet tercih ettiği görüldü.

        7

        Law Roach, bu seçimiyle kırmızı halıda en çok ilgi çeken konuklardan biriydi.

        8

        Sunucu Hofit Golan ise kırmızı ve beyaz renklerden oluşan kıyafetiyle ilgi çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ