Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Cem Davran 20 yıl yaşlandı! VİDEO

        Ahmet Ümit’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ve Şubat ayında gösterime girmesi beklenen 'Bir Ses Böler Geceyi' isimli sinema filminde başrol oynayan Cem Davran rolü gereği 20 yaş yaşlandı.

        Sabah gazetesinden Öner Öngün’ün haberine göre İstanbul ve Tokat’ın Zile ilçesinde gerçekleştirilen çekimlerde, oldukça dikkat çekici sahneler yer aldı. Filmde ’Süha’ isimli sol görüşlü bir lideri canlandıran ünlü oyuncu ise saçları beyazlatılarak makyajla yaşlandırıldı.

        İKİ DÖNEMİ ANLATIYOR

        Geçirdiği trafik kazası sonrası bir Alevi köyüne sığınan birini canlandıran Davran; filmde, geçmiş hayatından kesitler sunarak iki ayrı dönemde seyirci karşısına çıkıyor.

        Ersan Arsever’in yönetmenliğini yaptığı filmin başrol oyuncularından Merve Dizdar ise filmde hem ’Solcu Demet’ hem de ’Alevi Gülizar’ rollerini canlandırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ