Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü tam 55 kilo verdi! Erhan Ufak bir deri bir kemik kaldı!
        1

        Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Güllü Erhan karakteri ile hafızalara kazındı.

        2

        2003 yılında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve 4 yıl seyirciyle buluşan Kurtlar Vadisi dizisinde adını duyuran Ufak; Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Vatan, Kurtlar Vadisi Pusu yapımlarında da rol aldı.

        3

        Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi ünlü oyuncularla birlikte rol alan Erhan Ufak yıllar sonra ortaya çıktı.

        4

        1978 yılında Elazığ'da dünyaya gelen Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı 2015 yılında Süreyya Kul ile nikah masasına oturdu.

        5

        Şimdilerde iki çocuk babası olan Ufak, dizinin ardından ekranlardan uzakta sakin bir hayat yaşamaya başladı.

        6

        Azerbaycan'da Türk Sanat Akademisi'ni kuran ünlü oyuncunun İstanbul'da gayrimenkul firması bulunuyor.

        10

        İşte, Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhan'ı Erhan Ufak'ın son hali ve Habertürk Magazin Sorumlusu Aytekin Teker ile ola röportajı...

        11

        NECATİ VE RACİ ŞAŞMAZ SAYESİNDE OYUNCU OLDUM

        Oyunculuğa başlamadan önce Dalaman ve Marmaris gibi tatil beldelerinde otel ve restoran işletmeciliği yapan Erhan Ufak'ın televizyon serüveni Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler sayesinde başlamış.

        12

        Oyunculuk eğitimi olmadığını söyleyen Erhan Ufak, "Daha önce oyunculukla ilgili bir düşüncem hiç olmamıştı. Necati (Şaşmaz) ve Raci (Şaşmaz) Bey ile çocukluktan beri tanışıyoruz. Aile dostluğumuz vardı. Beni ekibe dahil ettiler." dedi.

        13

        3 BÖLÜMLÜK ŞANS VERDİLER YOKSA ÖLECEKTİM

        Ufak sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğitimim olmadığı için 3 bölümlük şans verdiler. 'Kendini kanıtlarsan devam edersin. Eğer kanıtlayamazsan diğer karakterler gibi ölürsün.' dediler. Neyse ki bana verilen şansı değerlendirdim. 3. bölümü geçtik ama ben hala senaryoya bakıyordum, 'ölecek miyim' diye... (Gülüyor) Gelen olumlu tepkiler sonrasında eksiklerimi kapatmak için oyunculuk eğitimi almaya başladım."

        14

        'KURTLAR VADİSİ' İŞLENMEMİŞ KONULARI ELE ALDI

        'Kurtlar Vadisi'nin daha önce işlenmemiş konuları ele aldığı için unutulmadığını ifade eden Erhan Ufak, oyuncu kadrosuna da dikkat çekti. Ufak, "Birbirinden usta oyuncular rol aldı. Her karakter özenle seçilmişti. Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır) İstemi Betil (Laz Ziya), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi), Gürkan Uygun (Memati) ve Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet) gibi isimlerin canlandırdığı roller pek çok oyuncunun üzerine yapıştı. Bu da karakterlerin ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor." dedi.

        15

        'KURTLAR VADİSİ' NEDENİYLE UZAKLAŞTIM

        Oyuncu, ekranlardan uzaklaşması hakkında ise şunları söyledi: Bir dönem 'Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlama olasılığı vardı. O yüzden başka projede yer almadım. Oyunculuğu bırakmış değilim. 'Güllü Erhan' gibi iz bırakabileceğim bir rol teklifi gelirse düşünürüm.

        16

        İYİ PARALAR KAZANDIM

        Dizinin ilk dönemlerinde çok iyi paralar kazandığını ifade eden oyuncu, "O zamanlar pastanın dilimleri hakkaniyetli dağıtılıyordu. Ancak 2008'den sonra işler biraz değişti. Başrol oyuncuları ve ana karakterler tabi yine iyi kazanıyor ama yan rollerin gelirleri düştü." diye konuştu. Ufak, diziden kazandığı ilk parayla da otomobil aldığını söyledi.

        17

        'MEMATİ' EN FARKLI KARAKTERDİ

        Dizide hemen hemen her karakterin unutulmaz olduğunu belirten Ufak, 'Memati'nin kendisinde başka bir yeri olduğunu vurguladı.

        18

        Rol arkadaşlarıyla zaman zaman görüştüklerini de söyleyen Erhan Ufak, "Beraber çalıştığımız dönemde tabi daha yakındık ama pek çok oyuncunun yaşadığı gibi set bitince kopukluk oluyor." ifadelerini kullandı.

        19

        SANAT AKADEMİSİ KURDU

        Yaşamının bir kısmını Azerbaycan'da sürdüren Ufak, burada Türk Sanat Akademisi'ni kurmuş. Erhan Ufak, "Akademiyi önce Türkiye'de açacaktık ancak pandemi döneminde Türkiye'deki kısıtlamalar nedeniyle ilk adımı Azerbaycan'da attık. Hem burada dostlarımız vardı, hem de Azerbaycan'ın böyle bir girişime ihtiyaç olduğunu düşündük.

        20

        İnsanların yeteneklerini keşfetmesini amaçlıyoruz. Hem kamera önü hem de kamera arkası eğitimler veriyoruz. Oyunculuk, müzik, rejisörlük ve resim dallarımız var. Ben de deneyimlerimi gençlere aktarmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

        21

        55 KİLO VERDİ

        Bir dönem fazla kilolarından dert yanan oyuncu, 2017'de tüp mide ameliyatı olmuş. 140 kilodan 85 kiloya kadar düşmüş.

        22

        2 ÇOCUK BABASI

        İstanbul'da gayrimenkul şirketi kurduğunu da belirten oyuncu, eşi Süreyya Hanım ile de bu sektör üzerinden tanışmış. Ufak, "Eşim de gayrimenkul sektöründe çalışıyordu. Ortak iş hayatımız bizi bir araya getirdi. Zorlu ama güzel başlayan beraberliğimiz önce evlilikle sonra da çocuklarımızla taçlandı." dedi.

        23

        ÇOCUKLARIM KENDİ KARARLARINI VERECEKLER

        Miray (4) ve Mehmetcan (5) adında iki çocuğu bulunan Erhan Ufak, 'Çocuklarınızın oyuncu olmasını ister misiniz?' sorusuna kısa ve net yanıt verdi: Hangi mesleği yapacaklarına kendileri karar verecekler. Biz de anne ve babası olarak destek vereceğiz.

        24